E2a

Sådan gør du en frem pull-back i stepdanser

Tap er en stor form for dans til at trække ud for at arbejde et sved eller endda bare for show. Uanset, tap tilbyder en bred vifte af tricks og teknikker, der svarer til forskellige sværhedsgrader. For begyndere, er beherskelse af de grundlæggende trin i stepdanser kræves, før du udfører en rutine. For mellemliggende til avancerede dansere, er almindelig praksis og uddannelse afgørende for en nøjagtig visning af dygtighed og ekspertise.

Af disse trin

Sådan gør du en frem pull-back i stepdanser. First off, tage en dyb indånding.
Sådan gør du en frem pull-back i stepdanser. First off, tage en dyb indånding.

Af disse trin findes der i verden af hanen danse en bevægelse kaldet "en fremadrettet pull-back". Ret off the bat, at udtrykket i sig selv er forvirrende og forvirrende. Lad det ikke skræmme dig! Her er nogle enkle trin til at gøre dig til at udføre dette træk som en professionel.

  • First off, tage en dyb indånding. Hold eventuelle spændinger uden for dig selv. Start med en pensel til forsiden af din højre fod. Husk ikke at træde ned dog og når du rent faktisk gør pensel, du gør det til bolden af din fod. Derefter flytte enten på forsiden eller bagsiden af det. Husk, at en børste ikke bruger skoens hæl.
  • Flyt hurtigt at børste forsiden af din anden fod. På dette tidspunkt, vil begge fødder være i luften. Både den regelmæssige dobbelt pull-back og frem pull-back har denne split sekund, når begge fødder er i luften. Du gør godt! I virkeligheden er du der næsten. Prøv ikke at blive forvirret. Mange begyndere glemmer ofte den rette form og udførelse af trinene på grund af deres hurtige tempo dagsorden. Vær sikker på at være korrekt bekendt med hvert trin, så enhver tøven eller usikkerhed kan elimineres især under hurtigere rutiner.
  • Stempel din venstre og derefter din højre fod på jorden. Greven til dette er uhyre vigtigt for dans. Lyt til "e og en 1". Fire haner / lyde lige en enkelt optælling af musik. Musik er et væsentligt aspekt i enhver dans rutine og en øre for lyd er en af de færdigheder, almindelige blandt dansere. Det foreslås at give sporet et lyt før du prøver at danse ud. På den måde, du er i stand til at notere din dans tidskoder og visualisere din præstation i dit hoved.
  • Nu gøre det hele igen. Du har nu netop henrettet frem pull-back! Selvom du kan gå videre til at udføre endnu et skridt, anbefales det at perfektionere og beherske frem pull-back især på grund af sin popularitet i mange stepdanser rutiner.

Grev, tælle, tælle

Grev, tælle, tælle! Få ting er så vigtig som tæller i dans. I dans, er notationer opdelt i fem komponenter, der udgør en 4/4 foranstaltning. Når du udfører pull-backs huske på, at det er mere som et spring i stedet for en normal regulering skridt. Denne sind ramme vil i høj grad øge sandsynligheden for din dans succes!

Momentum er altafgørende for en pull-back, som du har brug for nogle sendetid for at kunne udføre de vigtige børster, der udgør farten. Endelig praksis skal fastholdes for at trække off den rette frem pull-back.