E2a

Sådan genoprettes mode blue jeans til indkøbsposer

Plastik indkøbsposer bliver droppet i dag til fordel for genbrugelige stofposer. Det er et godt tegn for Moder Jord, fordi plastikposer bidrage meget til nedbrydningen af vores miljø. Da de er for det meste ikke-genanvendeligt, plastikposer kuld jorden, og det vil tage mange år, før de helt i opløsning. Det er godt derfor, at de fleste dagligvarebutikker forretninger nu begrænse brugen af plastik indkøbsposer. De stofposer leveret på tællerne, er imidlertid hverken holdbart eller temmelig så du måske ønsker at lave dine egne klud indkøbsposer ved hjælp af gamle cowboybukser. Denim klud, hvorfra blå jeans er lavet, er hård og holdbart samt hofte og stilfuld.

Her er de trin i at gøre indkøbsposer fra gamle cowboybukser:

Sådan genoprettes mode blue jeans til indkøbsposer. Indstil en tabel for din arbejdsplads.
Sådan genoprettes mode blue jeans til indkøbsposer. Indstil en tabel for din arbejdsplads.
 1. Bring disse materialer: symaskine, gamle cowboybukser (str. 14), sakse, nåle, blå tråd, målebånd og barberblad.
 2. Indstil en tabel for din arbejdsplads. Spred jeans på overfladen. Med målebåndet, bestemme længden af posen fra taljen ned til benene i et omfang på 17 inches. Markér målingerne.
 3. Skær bukserne på de afmærkede portioner på begge ben. Braklægning de afskårne bukseben.
 4. Tag forsiden og bagsiden af de gamle blå jeans ved at skære den indre bukseben søm startende fra højre mod venstre.
 5. Fold de blå jeans i to, således at det højre ben er på toppen af den venstre ben. Slash ud for den ekstra del på hvert ben begynder fra siderne ned, men udelader skridtet området.
 6. Vend materialet vrangen ud og sprede det fladt på bordet. Skær den midterste del nu ved at køre saksen gennem skridtområdet til fuldstændig adskilt bendelene. Det færdige produkt ligner et skørt.
 7. Forbered symaskinen og sørge for at installere en 16 (100) denim nål. Denim klud er ganske tyk og hård dermed behovet for en kraftig nål.
 8. Fold den nederste del af det materiale og pin sammen. Begynd at sy fra midten (under lynlåsen del) kommer til enden. Sy på den anden side efter samme procedure. Fjern benene. For at sikre at bunden af tasken er virkelig robust, sy den igen til en anden runde.
 9. Arbejdet på stropperne med en af de afskårne bukseben. Skær sømme på begge sider til at give to stykker af denim materiale. Skær to inches fra den nederste del af materialer. Du er nu klar til at sy hvert stykke denim klud.
 10. Bestemme tykkelsen af bæltet. To-tommer stropper er ganske proportional posen. Deltag kluden fra begge sider med benene på den indre del og sy sammen. Når du er færdig, skubbes kluden fra en af de åbne ender til at lade ud i højre side. Gør dette trin med den anden rem materiale.
 11. Sy stropperne på posen. Sørg enderne af stropperne er lige linie. Så det er det. Din blå jean indkøbspose er færdig.

Indkøbsposer lavet af gamle cowboybukser vil endda ser mere attraktive ved at sætte nogle kunstfærdighed i det. Du kan sy knapper eller metal nitter eller endda spraymaling posen tilfældigt med stof maling.