E2a

Hvordan laver bryllup favoriserer

Intet siger tak til dine gæster mere end bryllup favoriserer

Intet siger tak til dine gæster mere end bryllup favoriserer. For at vise din påskønnelse og taknemmelighed for de venner og familie, der har tilsluttet dig i at fejre en af de mest specielle dage af dit liv, bør du forberede bryllup favoriserer. I modsætning til populær tro, imidlertid har bryllup favoriserer ikke behøver at være dyrt heller ikke behøver at være svært at gøre ved dig selv. Her er hvordan.

Hvordan laver bryllup favoriserer. Intet siger tak til dine gæster mere end bryllup favoriserer.
Hvordan laver bryllup favoriserer. Intet siger tak til dine gæster mere end bryllup favoriserer.
  1. Lanterner. En af de bryllup favoriserer, at du kan gøre for dine brudepiger er en lanterne, der vil træde i stedet for de sædvanlige bryllup blomster og buketter, at brudens stuepiger bære. En af fordelene ved lygten er, at det både giver en blød og blid lys under selve vielsen, og kan opbevares af brudens maids efter ceremonien. Vælg en lanterne, der kan tændes med et offerfund stearinlys. Classy lanterner, som du kan bruge, er dem, der er omfattet af kinesisk papir og med en ramme af mørkt lakeret træ. Du kan tilføje efeu eller bregne på forsiden af lygten under vielsen, og endda vedhæfte en blomst eller to.
  2. Stearinlys. En anden klassisk bryllup fordel, at du kan give til dine gæster er et stearinlys. Du kan vælge enten stearinlys sæt eller et stort dekorativt duftende stearinlys, der kommer med sit eget glas lysestage. Du kan lave dine egne ved at tage gamle Wide Mouthed krukker og fylde dem med smeltet voks og en væge. Hvis du ønsker at tilføje dufte, kan du tilføje æteriske olier til den smeltede voks blanding før den hældes i glas. Hvis du ønsker at give den voks farve, kan du købe voks farvestoffer, som vil smelte og kombinere med offerfund stearinlys voks.
  3. CUPS. Kopper og krus er ikke kun lang tid bryllup favoriserer foretrækkes af mange par, men er også en meget nyttig tjeneste til at give væk. En af de primære fordele ved hjælp af kopper og krus er, at du kan personliggøre disse ved at få beskeder, billeder og mønstre trykt på krus og kopper.
  4. Planter. En af de stigende favoritter, når det kommer til bryllup favoriserer er små potteplanter. Disse er meget let at tage sig af, og vil kun kræve minimal pleje, såsom vanding i ny og næ. Du kan male dine navne på de terra Cota potter, og derefter vedhæfte en lille folder med instruktioner om, hvordan at tage sig af planterne. Hvis du er i tvivl om den grønne tommelfinger status for dine gæster, kan du vælge kaktus planter, som kan leve lykkeligt i en gryde med blot et par dråber vand hvert par uger.

Uanset bryllup favoriserer du vælge

Uanset bryllup favoriserer du vælger en af de bedste måder at personliggøre gaver til dine gæster er ved at skabe håndskrevne noter til dine gæster. Så meget som muligt, give en personlig besked til hver af gæsterne, og har du og din snart at blive ægtefælle underskrive meddelelsen. Gennem disse enkle trin, bliver temmelig og meningsfuld bryllup favoriserer let.