E2a

Sådan finder udgåede Pottery Barn poster

Er du fan af Pottery Barn møbler

Er du fan af Pottery Barn møbler? Så er alle andre! Det gode ved jagt efter en Pottery Barn element, der kan have været afbrudt, er, at på grund af mærkets popularitet, er der stadig en chance for, at du ville være i stand til at finde den brik, du er på udkig efter gennem andre kilder. Så hvis du søger at finde ud af hvordan man kan finde udgåede Pottery Barn elementer, her er nogle gode tips til at hjælpe dig ud:

Kend det faktiske navn på den brik, du søger. For at hjælpe dig med din søgning, er det bedst, at du kender det faktiske navn på den brik, du søger efter. I stedet for bare at sige, "at nice Pottery Barn tæppe med de geometriske grænser", skal du sige, "at Sisal Tæppe". Pottery Barn navngiver sine emner med unikke navne, som skal hjælpe dig med at fokusere din søgning.

Sådan finder udgåede Pottery Barn poster. Kend det faktiske navn på den brik, du søger.
Sådan finder udgåede Pottery Barn poster. Kend det faktiske navn på den brik, du søger.

Hvis du bare ikke så sikker på om navnet, en anden måde du kan gå om din søgning er ved at have et billede af den vare, du er på udkig efter. Hvis din ven har det tæppe, du ønsker, kan du tage et billede af det, og derefter vise det billede til at gemme ledsagere. Når du viser dette billede, ville du være i stand til at få et navn for det, og dette vil hjælpe dig med din søgning bedre.

Gå til en butik

Gå til en detailbutik. Dit første skridt bør være at gå til en Pottery Barn butik og spørge kundeservicemedarbejder der om den særlige vare, du leder efter. Det er, fordi hvis det er afbrudt på online butik, kan det stadig være tilgængelige i butikkerne. Hvis det er heller ikke tilgængelige på selve butikken, kan du spørge kundeservice rep, om det stadig er til rådighed på ethvert andet detailbutik, og om dette kunne blive sendt ud til din placering.

Du bør også tjekke Pottery Barn outletbutikker, hvor du vil sandsynligvis finde ikke kun ophørte emner, men let beskadigede genstande på enorme rabatter en brønd.

Er du fan af Pottery Barn møbler. Gå til en detailbutik.
Er du fan af Pottery Barn møbler. Gå til en detailbutik.

Gøre en online-søgning. Bevæbnet med det specifikke navn på det emne, du leder efter, vil du bedre være i stand til at jage for det online. Den nemmeste måde er at Google, at bestemt navn, og du kan være i stand til at finde lister over private sælgere, der har det pågældende produkt.

Prøv ebay

Prøv ebay, Amazon og Craigslist. En anden mulighed for dig er at gennemsøge gennem tilbud i handel sites som eBay og Craigslist. Der er mange private sælgere, der kan tilbyde deres tidligere ejede Pottery Barn stykker på en stor rabat. Må være sikker på at tjekke sælgerens troværdighed, så du kan være sikker på gyldigheden af salget.

Du kan også prøve at anbringe en "Want It Now" annonce på Ebay, så folk vil vide, hvad du leder efter.

Der har du det

Der har du det! Disse er blot nogle af de bedste måder at finde udgåede Pottery Barn poster. Blive beroliget ved, at hvis du ønsker noget, chancerne er, nogen et eller andet sted har den vare, du er på udkig efter. Held og lykke, og håber dette hjalp dig ud!