E2a

Sådan finder du Disney Parade tidsplaner

Disneyland har altid haft en parade og temaet skifter hvert år. Dette 2009, temaet blev "Celebrate, A Street Party" i anledning af parkens 50 års jubilæum.

Paraden kører to gange om dagen i løbet af travle dage, den ene om morgenen og den anden om aftenen. Det er bedst at se parade om natten, når flyderne er tændt op til at værdsætte deres fulde skønhed.

Her er nogle ting, du kan gøre for at finde Disney parade tidsplaner:

1. Gå til den officielle disney site. Besøg http://disneyworld.disney.go.com at se de månedlige tidsplaner. Gå til kalenderen, skal du vælge parken, og derefter se parken tidsplaner om dagen. Det officielle site interface er ikke så brugervenlig, og du kan have nogle problemer med at navigere selv. Alligevel vil du være garanteret, at du får den officielle tidsplan.

Sådan finder du disney parade tidsplaner. Gå til den officielle disney site.
Sådan finder du disney parade tidsplaner. Gå til den officielle disney site.

. 2 Prøv at besøge de uofficielle disney sites, der udstationerer parade tidsplaner her er nogle af dem.:

  • www.wdwinfo.com - Dette site hævder at være den største uofficielle Disney World guide. Sitet interface er mere brugervenlig end det officielle site selv. Det har en bogført tidsplan for parkens timer, parader, og fyrværkeri i fire måneder. Klik Fyrværkeri / parader og kun den næste side vil vise kalender for måneden og timer, når de parader vil ske er udstationeret for hver dag i måneden.
  • www.wdisneyw.co.uk/ - Vælg Park Timer fra venstre side bar og det vil føre dig til en side liste en tidsplan for tolv måneder. Vælg den måned, når du planlægger at besøge Disneyland, og det vil føre dig til en kalender for den pågældende måned. Du bliver nødt til at henvise til en kodeks legende men fordi parader og specielle begivenheder er opført i kalenderen i form af en kode.
  • www.intercot.com - Vælg Info Central og det vil føre dig til en side en liste over de parader i fire måneder.

3. Spørg hjælp fra fora. Forums er gode steder at finde specifikke oplysninger, som du har brug for, fordi du kan stille spørgsmål fra virkelige mennesker, der allerede har været i Disneyland. Medlemmerne af forummet kan også give dig tips om, hvad parader er gode, og hvordan du får mest ud af din Disneyland besøg. Du kan tjekke ud www.disboards.com at se samtaler om tidsplaner osv. Du bliver nødt til at registrere for at sende et spørgsmål eller en kommentar, selv om.

4. Ring parken for tidsplaner. Du kan kalde parken et par dage før dit besøg bare for at være sikker. Der har været tilfælde, hvor parken måttet ændre planer og de steder var ikke i stand til at opdatere, hvad de har bogført.

5. Tjek underholdning gange guide ved indgangen til parken, når du får der. Ikke blot vil du få tidsplanen for parader, men deres ruter så godt.

Prøv at besøge de uofficielle disney sites, der udstationerer parade tidsplaner. Spørg hjælp fra fora.
Prøv at besøge de uofficielle disney sites, der udstationerer parade tidsplaner. Spørg hjælp fra fora.

Et Disneyland besøg er aldrig komplet uden vidne til featured parade. Watching parade fuldender den sjov og festlig fornemmelse af, at Disneyland bringer. Må ikke ødelægge din Disney World besøg ved at have de forkerte tidsplaner og manglende paraden selv.