E2a

Sådan finder du autotransport sikkerhedstip

Køretøjs transportydelser vil flytte biler fra ét sted til et andet

Køretøjs transportydelser vil flytte biler fra ét sted til et andet, med sikkerhed for, at bilen vil blive leveret sikkert. Trods denne sikkerhed for, at et køretøj transport service kan levere din bil til sin destination uden problemer, er der et par ting, du burde holde sig for øje. Valg af den bedste kvalitet afskiber er altid den primære bekymring. Det er en god ide at vælge et køretøj, transport service, der har en god track record.

Hvor man kan finde gode råd om sikkerhed

Et par gode råd om sikkerhed kan findes fra internettet. Lave noget forskning ved hjælp af søgeord som "autotransport sikkerhedstip", "car transport", "auto rederier sikkerhedstip," og "auto shipping." Du kan også besøge hjemmesider, der drives af logistikvirksomheder og godstransportører, at se nogle grundlæggende Dos og Don'ts for skibsfart køretøjer.

Du kan også besøge Bil Movers Directory eller scanne den lokale telefonbog for køretøjer transportydelser. Vehicle transport service, der har håndteret over 500 auto leverancer kan betragtes som en erfaren køretøj transport selskab, og du kan kalde dem op til at bede om tip.

Sådan finder du autotransport sikkerhedstip. Rens bilen, før forsendelse.
Sådan finder du autotransport sikkerhedstip. Rens bilen, før forsendelse.

Før de har dit køretøj afsendt eller transporteret, her er et par ting, du bør gøre.

Rens bilen

Rens bilen, før forsendelse. Dette ville hjælpe med at afgøre, om der er nogen mærker eller skader på køretøjet inden levering. Du kan tage et digitalt foto af din bil før og efter forsendelse, så du har bevis, hvis nogen skaden var sket under transporten. Det er også klogt at rådgive føreren, hvis der er nogen specielle instruktioner til betjening af bilen eller køretøj. Endelig er det vigtigt, at både afhentning og off-loading punkter er tilgængelige for anhængere.

Frakobl batteriet. Det er vigtigt

Frakobl batteriet. Det er vigtigt, at bilens batteri ikke medfører nogen mangel eller lækage. Du kan afbryde terminalerne før forsendelse, eller i det mindste sørge for alle tilbehør er slukket eller ikke tilsluttet. Du bør også sikre, at bilens væsker, såsom olie eller brændstof ikke er overfyldte. Bare fylde det til et minimum, for at undgå overløb.

Køretøjs transportydelser vil flytte biler fra ét sted til et andet. Fjern personlige genstande.
Køretøjs transportydelser vil flytte biler fra ét sted til et andet. Fjern personlige genstande.

Fjern personlige genstande. Forsikringsselskaber ofte anbefale, at du fjerne eventuelle personlige genstande fra bilen, eller andet, som du ikke vil modtage kompensation i tilfælde af tab eller skade på disse emner.

Etablere en kontaktperson. Sørg for, at du har nogen til stede på bilens drop off punkt, og at kontaktpersonens korrekte kontaktoplysninger findes også, for at undgå besvær.

Vælg et køretøj transport service virksomhed, der vil sikre, at din bil er leveret før din ankomst. Også sikre, at nøglerne til køretøjet er fjernet, og sende dem sammen med det nødvendige papirarbejde udarbejdet af din forsendelse eller logistikvirksomhed.

Må ikke betale fuldt indtil bilen er leveret sikkert. Autotransport servicevirksomheder vil bede dig om at betale et lille forskud eller depositum, når du underskriver en forsendelse orden. Når bilen er leveret, vil auto rederi acceptere betaling i form af kontanter, postanvisning, nogen større kreditkort eller bankcheck. Det er ikke tilrådeligt at betale fuldt ud ved begyndelsen af transaktionen, fordi dit køretøj er på linjen, og der er altid en risiko for skader eller problemer under forsendelse.

Før tilmelding til en tjeneste

Før tilmelding til en tjeneste, skal du sørge for, at køretøjet transport firma gør kvalitet til en god pris. Prøv og lave en pris og service sammenligning med tilsvarende servicevirksomheder. Du kan gå over MCSA (eller Motor Carrier Safety Act of 1984) sikkerhed og fitness elektroniske journaler til yderligere kontrollere legitimationsoplysninger af et køretøj transport rutefart. Dit køretøj er en stor investering, og som har det transporteret til en anden stat, eller endda oversøisk ville være bedst gøres ved en velanset og rimeligt prissat køretøj transport service, der kan garantere sikkerheden af din bil, mens i transit.