E2a

Sådan får rabat teaterbilletter

Theater er en fantastisk måde at tilbringe en aften, uanset om det er en musical

Theater er en fantastisk måde at tilbringe en aften, uanset om det er en musical, spille eller one man show, en tur i teatret er en flugt til en anden virkelighed. En fantastisk måde at nyde teater er på en rabat. Spar 20 til 50 procent på showbilletter i næsten enhver større by med bare en lille smule planlægning og forberedelse.

Her er nogle nemme måder at finde og købe discount teaterbilletter.

New York

New York

Sådan får rabat teaterbilletter. New York.
Sådan får rabat teaterbilletter. New York.

New York, et af de lande mest berømte teater byer, sælger discount billetter gennem TKTS . Det drives af TDF , Theater Udviklingsfond, en organisation designet til at understøtte kunst, samtidig med at teater overkommelige og tilgængelige for alle. TKTS rabat kabiner har tre placeringer: én i midtown, en i nedre Manhattan og én i downtown Brooklyn. Kabinerne generelt åbner kl 15:00 - med undtagelse af tirsdag når de åbner kl 14:00 - og nære ved 08:00. Boards er placeret nær standen for at angive, hvilke shows råde billetter til denne dag. Frivillige gå op og ned linjerne at uddele pamfletter, der tilbyder information om de shows. Du bliver nødt til at vente i kø, og tilgængeligheden vil ændre sig som dagen skrider frem, men til gengæld for at købe dine billetter på samme dag som showet, de tilbyder en 20 til 50 rabat af den pålydende værdi. Du kan ikke købe billetter online via deres hjemmeside, men du kan få nøjagtige placeringer til TKTS kabiner, driftstimer, og mere information om deres tjenester på tkts.com .

Chicago

Hottix.org er en hjemmeside, der sælger show billetter til en 50% rabat. Inventory opdateringer i løbet af dagen, så længe du forbliver fleksibel omkring shows og tidspunkter kan du altid finde en aftale. Du skal blot gå til deres webside, skal du vælge dit show, og klik på det link der hedder køb nu. De fleste shows er tilgængelige via HotTix er mindre produktioner uden for området downtown, og billetter sælge for så lidt som 10€.

Theater er en fantastisk måde at tilbringe en aften, uanset om det er en musical. Chicago.
Theater er en fantastisk måde at tilbringe en aften, uanset om det er en musical. Chicago.

Las vegas

Teater er blevet så populært som gambling i Las Vegas. Tja - måske ikke populær som gambling, men med hver hotel, der tilbyder mindst ét stort teater, og nogle med fem, er der en masse at vælge imellem i denne by af lys. Tix4Tonight har flere kabiner på Las Vegas Strip. De åbner kl.10 og sælge billetter på op til 50 procent rabat for samme dag produktioner. Jo tidligere du ankommer bedre sæderne. De accepterer større kreditkort, rejsechecks og naturligvis kontanter. Besøg deres hjemmeside for kabine steder, timer og et smugkig på nogle af de tilbudte shows.

For at finde discount teaterbilletter i andre byer, simpelthen typen "discount teaterbilletter" og byen, som du er interesseret i at besøge i enhver internet-søgemaskine. Websites, billet kabiner, og andre relevante oplysninger vil være let at finde og få adgang til.