E2a

Sådan at afgøre, hvor mange hestekræfter din bil har

Hestekræfter er faktisk en ældre måling for strøm sin oprindelse kom fra en tid hvor de fleste tungt arbejde og løft blev udført bogstaveligt gennem heste. Med ankomsten af dampmaskinen blev magt eller evne til motoren til at gøre arbejdet inden for en given periode stadig målt svarende til hvad heste kan gøre i betragtning af den samme mængde last at arbejde med.

  1. Brug ET (forløbet tid) metode. Denne metode beregner din bils motor hestekræfter baseret på dens vægt og den tid det tog at rejse en fjerdedel af en mile eller 1.330 meter. Formlen er angivet således: hestekræfter = vægt / (forløbet time/5.825) 3. Ved bestemmelse af bilens vægt, så husk at inkludere din vægt og brug pounds for måleenheder at være konsekvente. Desuden skal du bruge et stopur til at måle den forløbne tid. Du skal muligvis en assistent til at håndtere stopur og registrere den forløbne tid - sørg for at inkludere hans eller hendes vægt også.
  2. Brug den fælde hastighed metoden. Denne teknik på den anden side bestemmer hestekræfter baseret på vægten og hastigheden af bilen efter rejser en fjerdedel af en mile. Formlen er denne gang: hestekræfter = vægt x (speed/234) 3. Som med ET metoden tilføje fører og passager vægt på bilens vægt. For speed brug miles i timen enheder at bevare sammenhængen.
  3. Gør brug af et chassis dynamometer. Blandt de mange typer af hestekræfter målinger, der kan anvendes til motorkøretøjer, sand hestekræfter eller hjul hestekræfter er den, der indikerer fremadgående bevægelse. Denne type hestekræfter måles nøjagtigt ved hjælp af en enhed, der kaldes en rullestand. Bilen er monteret på ruller, og motoren kører. Bilens motor drift vender disse ruller og vedlagte overvågningsudstyr måler effekt i hk enheder.
Sådan at afgøre, hvor mange hestekræfter din bil har. Brug ET (forløbet tid) metode.
Sådan at afgøre, hvor mange hestekræfter din bil har. Brug ET (forløbet tid) metode.

Der er faktisk forskellige typer af hestekræfter afhængigt af den type arbejde eller motor, der skal måles. Til præcist at måle hestekræfter og gøre den mængde meningsfuldt, at man må tage hensyn til den sammenhæng, når den rigtige formel, og kvalificere hvad der rent faktisk måles. Den mest grundlæggende form for hestekræfter er mekanisk hestekræfter og dette defineres i overensstemmelse hermed som lasten, der transporteres (i pounds) ganget med den sats bevægelighed (fod per minut), divideret med 33.000 pounds. Én hestekræfter derfor er mængden af magt er nødvendig for at flytte 33,000 pounds en afstand på 1 fod i 1 minut. Den strøm, svarende til hestekræfter i den etablerede internationale enhedssystem er "watt". Baseret på formel til beregning af mekaniske hestekræfter, er 1 hestekræfter svarende til 746 watt.