E2a

Sådan får du Bilforsikring citater

Bilforsikring er en del af livet, og mange stater kræver bilejerne til at bære en minimal mængde af ansvarsforsikring for at beskytte de andre bilister på vejen.

Sådan får du bilforsikring citater. Besøg et lokalt bureau.
Sådan får du bilforsikring citater. Besøg et lokalt bureau.

Når man ser for auto forsikring, en af de første ting du skal gøre, er at shoppe rundt for et tilbud. Der er tre almindelige måder at opnå en Bilforsikring citat.

  1. Besøg et lokalt bureau. Agenter arbejde som repræsentanter for større forsikring luftfartsselskaber. En agent er virksomhedens ansigt udadtil og normalt kan lokaliseres via De Gule Sider eller lokale reklamer. For at få et tilbud gennem et lokalt bureau, kan du kontakte agenturet via telefon og oprette en aftale for en tid, hvor du kan sidde ned med vikarer og gennemgå dine Bilforsikring behov.
  2. Via internettet. Næsten alle forsikringsselskaber luftfartsselskaber nu tilbyde citater direkte via deres hjemmesider. Direkte din browser til nogle af de større carrier hjemmesider og klik på linket for "få et tilbud." Du vil blive bedt om at give nogle oplysninger om den type køretøj, du forsikre samt føreren af køretøjet. Nogle luftfartsselskaber vil give dig et tilbud med det samme, andre vil henvise dine oplysninger videre til en lokal agent, der vil derefter kontakte dig med et tilbud.
  3. Over telefonen. Den tredje fælles mulighed for at få et tilbud på Bilforsikring er at kalde forsikring luftfartsselskab over telefonen. Virksomheder som Geico og 21 århundrede har oprettet store callcentre, der vil tage dine oplysninger og give dig et tilbud med det samme over telefonen.

Efter opnåelse af citater til auto forsikring, skal du gennemgå de dækningsområder, der bliver tilbudt for hver citerer at sikre, at du sammenligner lignende produkter. Nogle virksomheder vil tilbyde tjenester som vejhjælp, bugsering, leje godtgørelse dækning og medicinsk betaling dækning. Sørg for at notere, hvilke tjenester er inkluderet, samt hvilke begrænsninger af forsikring bliver tilvejebragt inden citatet.

Via internettet. Over telefonen.
Via internettet. Over telefonen.

Endelig skal du sørge for at efterprøve de grænser for dækning, når de overvejer hvilken luftfartsselskabets tilbud at vælge. De fleste auto forsikringspolicer vil give dækning for dit køretøj på "faktiske kontante værdi", der defineres som den aktuelle værdi af din bil efter hensyntagen til afskrivninger. Grænser for forsikring vil komme i spil, når man overvejer de ovennævnte tjenester samt dit ansvar dækning. Ansvar dækning er omfanget af den dækning, du har for materiel skade eller personskade, at du eller føreren af bilen forårsager til en tredjepart.

Efter at have gennemgået dine citater og ser på forskellene mellem politikker, kan du nu træffe en informeret beslutning om din Bilforsikring politik.