E2a

Sådan får billån, hvis du har en dårlig kredit historie

Selvom der kan være andre mere personlige

Selvom der kan være andre mere personlige, og godt, mere komplicerede ting fra din fortid, som du måske ikke være i stand til at komme rundt, kan en ikke så ren kredit historie stadig få dig så meget brug for bil lån. Trods en væsentlig faktor i brugt bil lån eller refinansiering bil lån, kan din kredit historie stadig får dig en god aftale om billån. En ressource for personlige eller andre lån, som jeg stærkt anbefale er www.creditsources.org - dette websted kan hjælpe næsten hvem som helst, med enhver form for kredit, finde finansiering.

Sådan får billån, hvis du har en dårlig kredit historie. Www.creditsources.org.
Sådan får billån, hvis du har en dårlig kredit historie. Www.creditsources.org.

Her er nogle tips, du kan bruge, hvis du har brug for at have en bil lån godkendt på trods af en dårlig kredit historie.

  1. Eksperter peger på, at mindst en gang hvert år, du evaluere din egen kredit rapport og sikre, at der er ingen forkerte posteringer eller forkerte oplysninger, der kan påvirke fremtidige lån. Hjemmesiden annualcreditreport.com kan give dig en gratis kopi af din årlige kredit historie og se for dig selv noget unøjagtige oplysninger. Hvis du finder nogen fejlagtige oplysninger, notere og rapporterer det til det relevante kontor med det samme. Husk, at dit kredit historie påvirke nogen af dine andre transaktioner i fremtiden, og ikke bare din bil lån. Det kan endda vise sig at være, at du ikke har en dårlig kredit historie efter alle, hvis man ser på din kredit rapport omhyggeligt.
  2. Vær klar med dokumentation, der kan fungere som din certificering for din indtjening og beskæftigelse. Kom dem klar på hånden kan hjælpe med at få dig med at få den bil lån meget hurtigere i stedet for at forberede dem bagefter.
  3. Før du afværge ansøger om billån , tjekke din kredit scoringer. I modsætning til før, når denne type oplysninger blev kun stillet til rådighed for långivere, forbrugere og kontohavere selv kan nu få adgang til deres kredit score. Dette kan være nyttigt at give dig en realistisk og opnåeligt bil lån afhængigt af din kredit score. Få et lån, som du mener kan blive godkendt i overensstemmelse med dit kredit score.
  4. Søg ud den bedste løsning for bil lånerenter. På trods af en dårlig kredit historie, vil der stadig være muligheder omkring, og du kan sammenligne lån satser fra forskellige långivere.
  5. Har din bil lån godkendt først, før du nærmer dig en forhandler. Må ikke gøre det den anden vej rundt. Nogle forhandlere kan skære hjørner og give dig en bil ikke virkelig værd dit lån. Det ville være bedst, at du håndtere alle dine bil lånedokumenter, og kun stole på forhandleren for det faktiske køb.

For at tage dit navn ud af subprime liste og få en bedre kreditværdighed, er det bedst, at du forbedre din kredit score ved at betale til tiden, og ikke strække dit kredit længere end du kan betale. I så lidt som to år forbedret kredit, kan du bare få den bil lån refinansieret ved en meget lavere sats. Det kan være en win-win-situation, selv om du starter dit lån med en dårlig kredit historie. En subprime lån kan endda arbejde for dig, hvis du ved, hvordan man håndterer det hvert skridt på vejen, og den bedste måde at gøre det på er ved at gennemgå din kredit, og betale til tiden. Gør denne forpligtelse til at inddrive fra dårlig kredit.