E2a

Sådan bruger keramik værktøjer

Du kan undre, hvordan en smuk keramisk skål sælges i et dyrt butik kan gøres så godt i forhold til, lad os sige, en gennemsnitlig knivspids pot. Mens håndværker sikkert har nogle års praksis under deres bælte, noget der kan forbedre dit arbejde på én dag er at erhverve de rigtige redskaber og den know-how til at bruge dem.

Der er værktøjer til at anvende

Sådan bruger keramik værktøjer. Glaze er emalje anvendes til at belægge den brik, efter det er blevet bisqued.
Sådan bruger keramik værktøjer. Glaze er emalje anvendes til at belægge den brik, efter det er blevet bisqued.

Der er værktøjer til at anvende, fjerne og manipulere ler på nogen hvilken måde, hvis du ved, hvad de er, og hvordan man bruger dem. Keramik værktøjer er relativt billige, og du kan som regel finde dem i din lokale kunst og kunsthåndværk eller kunst butik. De fleste af dem kommer i plast, træ og / eller metal, plast normalt billigere end de sidstnævnte to valg, men i betragtning af levetiden og kvaliteten af værktøjer fremstillet af traditionelle materialer, kan du overveje at investere i dem.

  • Keramik nåle er nok den indbegrebet redskab for Potter. De er delvist eller helt af metal, og kan bruges til stort set alle ler-udskæring bestræbelse fra at gøre de mindste perforeringer ved jabbing leret, afskære dele af det eller tegne fine linier.
  • Loop, bånd og tråd værktøjer er dem, der ligner sært formede miniature cookie cutters på enden af en lille pind. De kan grave større kløfter og fordybninger i leret end kan nålen. Du kan også bruge dem til at skære små afrundede brikker til at tilføje til din større arbejde.
  • Forskellige størrelser af paddle-lignende modelleringsværktøjer i enten plast eller træ er fantastisk til at flytte ler, hvilket gør divots og depressioner og mere gradvis op-og nedture på overfladen af dit ler.
  • Plast og træ skrabere og ribben kan virke på samme måde som dine modelværktøjer men tilbyder en kortere og tykkere overflade. Derudover disse er, hvad du vil bruge til at skrabe overskydende ler fra rattet, når du er færdig.
  • Hjulet er en centralt orienteret mekanisme, som du sandsynligvis kun vil finde succes med efter du har gjort en rimelig andel af bænken arbejde. Da det spinder (og du kan normalt justere hastigheden), du forsøger at holde din brik i den direkte midten så det endelige produkt har balance og radial symmetri.
  • Ovnen er i ovnen, hvor din brik vil blive bagt, og det bliver faretruende varm, så bo trygt væk fra det, hvis du ikke er erfaren eller gammel nok endnu, og følg din lærerens anvisninger for ovn sikkerhed.
  • Slip er ekstremt vådt ekstra ler, der er sat ind i en beholder og gemt, og det bruges som bindemiddel mellem to stykker af ler bliver forenet, sammen med at lave hver halvdel med din pottemagers nål. Du vil måske din egen slip container, eller din lærer kan give slip.
  • Glaze er emalje anvendes til at belægge den brik, efter det er blevet bisqued eller sendes gennem ovnen én gang. Typisk din instruktør eller studie vil give det, men igen, kan du have din egen, det kommer i et utal af farver og niveauer af shininess. Det er oftest anvendes med almindelige pensler, der normalt til rådighed for dig i studiet, men igen, kan du bringe dine egne, hvis du ønsker det.