E2a

Sådan bruger en bærbar scene

Når du planlægger en musical eller teater produktion

Når du planlægger en musical eller teater produktion, kan du nødt til at bruge en bærbar scene for denne produktion. Du kan også have andre hændelser, som du får brug for en bærbar scene. Det er ikke så hårdt som du måske tror at oprette en, og bruge en.

Opbygning af en bærbar scene

Sådan bruger en bærbar scene. Opbygning af en bærbar scene.
Sådan bruger en bærbar scene. Opbygning af en bærbar scene.

Der er mange måder, du kan bruge en bærbar scene for din produktion, men du kan ikke vide, hvordan du kan gå om at opbygge scenen i første omgang. Den første ting, som du sandsynligvis vil gøre, er at finde nogen, der kan hjælpe dig med at opbygge scenen. De fleste etaper er bygget fra 2x4s og tyk spånplade, ekstra understøtninger er lejlighedsvis bygget under scenegulvet. Hvis du har et par år for tømrer eller hjem reparation erfaring, kan du oprette de planer og bygge det på din egen. Hvis du har erfaring bygning noget, kan du bygge noget så simpelt som en transportabel scene.

Du kan beslutte i stedet at købe din mobil fase

Du kan beslutte i stedet at købe din mobil scene. Denne måde, vil du være i stand til at holde din produktion uden at skulle bekymre dig, at du ikke vil have en etape i det næste show. Disse stadier kan brydes ned og transporteres fra et sted til et andet samt opbevaring. Du kan købe små modeller online på Music & Arts , Food service direkte og Hertz møbler systemer .

Anvendelser for en bærbar Stage

Der er et par forskellige anvendelser for en bærbar tidspunkt, hvis du tænker over det. Den første brug er for en fungerende produktion. Disse produktioner kan være sjovt at sætte på, men hvis du ikke kommer til at holde præstationer på et teater, men i et medborgerhus eller park, vil du har brug for en bærbar scene. Eller, hvis du vil være at have showet på et hotel, du sandsynligvis ikke vil have adgang til en scene og får brug for en bærbar version til at hjælpe dig med din produktion. Stages er vigtige, fordi de ophøjer de optrædende, så deres stemmer kan rejse og hele publikum kan se dem.

Særlige begivenheder såsom talernes frokoster

Når du planlægger en musical eller teater produktion. Anvendelser for en bærbar Stage.
Når du planlægger en musical eller teater produktion. Anvendelser for en bærbar Stage.

Særlige begivenheder såsom talernes frokoster, velgørenhedsarrangementer, nabolag messer og lignende er også gode grunde til at bruge en bærbar scene. Hvis du er vært enhver begivenhed, der er udstyret med en højttaler, så en bærbar fase vil være vigtigt at give din højttaler den opmærksomhed hun fortjener. I dette tilfælde, kan du også ønsker at investere i et podium for din højttaler.

Hvis du planlægger nogen form for offentlig begivenhed

Hvis du planlægger nogen form for offentlig begivenhed, vil en bærbar scene absolut være nyttig. Uanset om du beslutter dig for at købe en scene eller til at lave en fra bunden, er det en klog investering for enhver lille teatertrup, kor eller musikgruppe. Du tror måske, at den tid og energi du vil bruge til at oprette eller købe en scene vil være spildt - dette er ikke tilfældet. Hvis du er villig til at sikre, at din gruppe har en fase, som opfylder dine behov, vil du sandsynligvis indse, at du skulle have begyndt at bruge en bærbar scene for lang tid siden.