E2a

Sådan at tilmelde sig fotoskole

Folk i alle aldre og baggrunde søger optagelse i fotografering skoler. Deres mål for fotografering skole variere så godt, nogle søger at blive professionelle fotografer og andre, bare søger et mere solidt fundament fotografisk teknik til støtte i deres amatør arbejde. Uanset dit niveau, mål og ønsket tid engagement, kan du tilmelde dig en fotoskole. Her er hvordan man kan finde en fotoskole, der passer til dine behov.

  1. Hvad er dit mål - Professionel fotograf eller amatør hobbyist? Hvis dit mål er at polere din amatør fotografering teknik, så kan du finde mange skoler online, der vil tilfredsstille dig. Inklusionen i mange af disse skoler kræver kun, at du betaler undervisningen og udfylde nogle oplysninger om dig selv. Du kan have absolut ingen baggrund i fotografering. For fotografering skoler, hvis formål er at producere professionelle, karriere-fotografer, er optagelse strengere og din ansøgning skal overbevise dem om din passion for fotokunst.
  2. Beslut, om at fysisk deltage fotografering skole eller tilmelde sig en online fotoskole. Hvis du er en amatør og har et job, familie eller andre akademiske engagement holder dig for optaget til at tilmelde og deltage i undervisningen på en fotoskole, kan du tilmelde dig en fotoskole online og tage kurser via internettet. Dette kan være særligt tiltrækkende, hvis du ellers er nødt til at flytte for at deltage i en ønskelig fotografering skole. Men hvis du vælger fjernundervisning, vil du ikke drage fordel af den slags opmærksomhed du ville modtage ved fysisk at deltage i en fotografering skole. Medmindre du har et mørkekammer og alt det fotoudstyr, vil du ikke blive udsat for så meget som du ville ved at tage klasser i person. Dette vil formentlig være af mindre betydning for en amatør, men for en person overvejer professionel fotografering som en karriere mål, er denne form for eksponering nødvendig.
  3. Har du en bestemt type fotografering du gerne vil studere i fotografering skole? Er det undersøiske fotografering som du ønsker at forfølge? Eller måske du hellere fotografere berømtheder? På mange fotografering skoler, vil du have dit valg af koncentrationer og en bred vifte af kurser at vælge imellem. Reklame fotografering, videnskabelig fotografering, journalistisk fotografering, portrætter, kommercielle eller digital fotografering - listen fortsætter. Men før du tilmelder dig fotografering skole, anmeld skolens udbudte kurser og koncentrationer for at sikre du kan begynde at opfylde dine personlige fotografering drømme der.
    Sådan at tilmelde sig fotoskole. Hvad er dit mål - professionel fotograf eller amatør hobbyist?
    Sådan at tilmelde sig fotoskole. Hvad er dit mål - professionel fotograf eller amatør hobbyist?
  4. Er du tilfreds med fotografering skolens prestige? Som med ansøgning til enhver skole for læring, tage lidt tid til at gennemgå fakultetets legitimationsoplysninger. Er de anerkendte professionelle i deres område? Fotografi er en konkurrencedygtig karriere, og du kan finde det lettere at få den fremtidige beskæftigelse, hvis din fotografering skole var prestigefyldte og dets fakultet gennemført. Hvis dit mål er at blive en bedre amatør fotograf, vil du være mere interesseret i hvordan imødekommende fotografering skole fakultetet er, omdømme vil ikke være så vigtigt, da du ikke skal søge nogle job baseret på din deltagelse i fotografering skole. >
  5. Har du overvejet større gymnasier og universiteter, der ikke specifikt fotografering skoler? Mange akademiske centre for videregående uddannelse tilbyde fotografering uddannelser i tillæg til deres mange andre akademiske programmer. Som med enhver skole, ville du ønsker at lære om kvalifikationer fakultetet, de studerendes adgang til alt udstyr og ressourcer, og de tilgængelige kurser og mulighed for koncentration i programmet. En fotografering program som dette kan findes inden for en større institution School of the Arts.