E2a

Sådan at øve konsonanter og vokaler i handler auditions

Når du audition til en handler rolle

Når du audition til en handler rolle, skal du give alt, hvad du har, og tilbyde udførelsen af en levetid. Dette kræver også at du taler perfekt og uden fejl, især når du bliver bedt om at udføre en monolog. Almindelige fejl, der sker i løbet af auditions er ofte undgås, f.eks slurring af tale og mispronounced ord. Ved at gøre et par enkle øvelser, du kan være i stand til at give en stor præstation og lander audition. Her er hvordan.

Sådan at øve konsonanter og vokaler i handler auditions. Når du audition til en handler rolle.
Sådan at øve konsonanter og vokaler i handler auditions. Når du audition til en handler rolle.
  • Mouth øvelser. Ved at strække din mund, før en audition og udøver din kæbe, er du løsne op i musklerne i dit ansigt, og som kan hjælpe dig sige ordene i en mere udtalt måde. Til at begynde, vil det være en god idé at møde et spejl, så du kan se dig selv lave øvelserne. Start med at åbne munden og strække det nedad som i en tilstand af chok. Gør det flere gange, indtil du kan mærke din mund er løsnet op allerede. En anden øvelse du kan gøre er at holde tungen ud så langt som du kan og pege fremad. Gør det samme for et antal gange, indtil tungen er løs. Strækker din tunge hjælper dig udtale ordene korrekt og undgå slurring dit indlæg.
  • Warm-Up. Tale ord eller tunge Twisters kan hjælpe en hel del, før du indtaster en audition. Så sjovt som nogle af det kan lyde, kan visse ord hjælpe med at løsne op din mund og aide dig i at udtale vokaler og konsonanter bedre. Prøv for eksempel at sige sætningen "Unique, New York" et antal gange. Denne specifikke sætning er en mild tunge twister, der bruges af både aktører og nyhedsoplæsere før de går på kameraet. En anden sætning, du kan bruge, er "Hvor nu, brun ko", som ligeledes hjælper dig strække ud musklerne i din kæbe. Men husk altid at overdrive dine ord, når du udtaler disse sætninger. Jo mere du overdriver de ord, jo bedre din udtale bliver. Tag dig tid til at udøve din mund. Ti til femten minutter før et fungerende audition er tid nok til at få dig selv varmet op.
  • Practice. Intet slår øve dine øvelser og dine linjer. Hvis du får en side til at huske før du gør audition, praksis så meget som du kan. Hvis der er ord, der er svært at udtale, forske i, hvordan det kan blive ordentligt sagt. Ord, der er svært at udtale nødvendigt at give ekstra opmærksomhed som ikke at sige dem ordentligt vil helt nedværdigelse dit indlæg. Som nævnt, gør det foran et spejl er meget effektiv. På denne måde kan du se dig selv og hvordan du ser ud, når du siger bestemte ord.

Lær karakter af den rolle

Lær karakter af den rolle, du audition for. Hvis der er en accent til figurens oprindelse, kan du bruge det til din fordel. For eksempel, hvis det tegn, du audition for angiveligt kommer fra Brooklyn visse bogstaver såsom "A" og "O" er mere udtalte og langstrakt. Endelig, lad alt i audition rum, når du er færdig med det. Håber på det bedste og beder dig med at få rollen. Held og lykke!