E2a

Sådan at finde og indtaste naturfoto konkurrencer

Fotografi er en af de mere populære hobbyer i dag

Fotografi er en af de mere populære hobbyer i dag, og næsten alle har et digitalt kamera. Selv kameratelefoner komme i handy til at tage tilfældige skud som helst tidspunkt af dagen. De, der er til mere alvorlige professionel fotografering har komplette sæt af udstyr, herunder spejlreflekskameraer, og de går til undervisning og arrangementer for fotografer til at lære teknikker og for at netværke med folk med samme interesser. En måde at være "i know", når det kommer til fotografering er at slutte fotografering konkurrencer. Der er en masse af temaer, når det kommer til fotografering, og en meget interessant kategori, ved siden af den menneskelige fotografering, er naturen fotografering, hvor billeder af dyrelivet (dyreliv fotografering), planter og natur kulisser er det primære fokus. Den fine kunst af naturen fotografering har inspireret en masse fotografer ikke kun tage naturbilleder, men også at blive fortalere for naturbevarelse.

Sådan at finde og indtaste naturfoto konkurrencer. Søg efter fotografering ressource websites og titler på naturfotografering magasiner på internettet.
Sådan at finde og indtaste naturfoto konkurrencer. Søg efter fotografering ressource websites og titler på naturfotografering magasiner på internettet.

En spændende måde at kickstarte din karakter fotografering karriere er at slutte fotografering konkurrencer. Her er nogle tips:

  1. Søg efter fotografering ressource websites og titler på naturfotografering magasiner på internettet. De opfordrer spirende fotografer til at deltage i naturfotografering konkurrencer. De bedste skud får udvalgt og er offentliggjort online eller på tryk, ledsaget af en kort beskrivelse af fotografiet. Der kan være nogle andre præmier, men for en fotograf, er en offentliggjort foto den bedste belønning. Der er flere dyreliv bevaring organisationer i USA, der stræber naturfotografer kan tjekke ud. Den største drøm for en naturfotograf er nok til at få sine billeder offentliggjort i et velkendt internationalt rundsendt magasin som The National Geographic.
  2. Deltag dyreliv fotografering begivenheder. Dette vil hjælpe en spirende fotograf forbedre sine evner og arbejde med andre fotografer og dele nogle ideer og teknikker. Der er normalt træninger og photo shoot arrangementer organiseret af fotografering grupper, der kan være til stede med et gebyr. Du og dine fotografering venner kan også organisere dit eget foto shoot tur og udforske ved jer selv. Udflugter og vandreture kan også være et mødested for en natur photo shoot. Organisationer skubbe fotografer til at gøre det bedre ved at organisere konkurrencer blandt sine medlemmer, så det hjælper at være en del af en gruppe.
  3. Støtte lokale initiativer til at bevare naturen, og frivillige til at dokumentere begivenhederne. Dokumentere begivenheder normalt resulterer i en udstilling eller produktion af brochurer og andet informationsmateriale. At tilskynde entusiaster, er disse normalt afholdes som konkurrencer for fotografer. Det er en god måde at starte med din natur billeder trykt og set af folk uden for din cirkel af indflydelse. Sørg for at du tager ejerskab af fotografierne med ordentlig kreditter.
  4. Bliv en del af en naturfotografering forening eller dens online-community. Dette er en fantastisk måde at udvide en spirende fotograf netværk, ud territoriale grænser. Mens en naturfotograf får at deltage i arrangementer inden hans stat eller land, kan han stadig deltage i internationale online events og konkurrencer, hvor foto essays kan indsendes via internettet. Det kan også åbne muligheder for at gå til internationale begivenheder, og blive udsat for naturfotograf magasiner fra andre lande.