E2a

Sådan at blande melodi i en rap sang

Rap er et moderne musikalsk stil

Rap er en moderne musikalsk stil. Det er hovedsageligt karakteriseret ved talt eller sunget sange der rimer. Det udviklede sig siden den såkaldte hip-hop kulturen. I modsætning til det talte ord poesi, er rap udføres i samklang med en musikalsk beat, enten instrumental eller syntetiseret. Teknisk set er en DJ er dygtig til at skabe en rap. Ved at looping udvalgte dele af nogle sange og overholde en 4/4 tid underskriften, er en rap let fremstilles.

Sådan at blande melodi i en rap sang. Komponer din tydelig melodisk linje.
Sådan at blande melodi i en rap sang. Komponer din tydelig melodisk linje.

Nu skal blande melodi i en rap sang ikke være så kompliceret for dig. Her er nogle nemme at følge retningslinjerne i at indarbejde en række notater i en rap sang:

  1. Komponer din tydelig melodisk linje. En melodiske linje er en streng af noter, der udtrykker eller indfanger melodi du ønsker at indføre. Du bør gøre det mere spændende, levende og mindeværdig. Hvis du ønsker at gøre det mere interessant, smidt i nogle ekstra noter. Nogle gange kunne musikere Aver, ornamenter eller dekorationer gøre din melodiske linje mere opsigtsvækkende.
  2. Forme din melodiske linje. Eksperiment om, hvordan det ville gå op og ned i rap sang. Det ville helt sikkert bryde monotoni og gøre din melodi mere mærkbar. Dit forsøg på at arbejde på stiger og falder i din melodiske linje ville i sidste ende tegne sig for den stemning, du ønsker at opnå.
  3. Forvandl dine melodiske linjer i melodiske fraser. Polere dine tekster. Leg din med ord. Fremhæv hvor (eller når) for at holde pause. Gruppe dine ord i melodiske "ideer". Ved omhyggeligt at vælge, hvor at stoppe eller hvor man ikke at stoppe, er du faktisk at identificere de svagere eller stærkere segmenter af din komposition. Varierende dine melodiske fraser ville kræve musikalsk opfindsomhed og opfindsomhed. Sigt at perfektionere den overordnede rytme.
  4. Indføre motiver. De kaldes undertiden som motiver, celler eller tal. Dybest set, de er korte melodiske stykker. De er beregnet til at blive vist flere gange i sangen. Deres tilbagevenden er faktisk planlagt at skabe en følelse af stil og musikalitet. Når I gentagelsestilfælde kan de blive gjort en smule langsommere, eller udføres i en ændret nøgle. De bruges også til at indebære de forskellige følelser i sangen.
  5. Tildel kontrapunkter. De er kontrapunktiske melodier. De bør sluttet til kontrast (eller måske, skærpe eller fremhæve) dine melodiske linjer og sætninger.
  6. Tving din melodi ind i kernen af den rap sang. Hvordan kan du gøre din melodi skiller sig ud? Hvordan gør det hørbart? Den er enkel. Hold det i "den gyldne middelvej". Du skal have den i en temmelig god niveau at blive værdsat af dine lyttere. For eksempel bør din melodi stadig høres, når folk slår lyden knappen enten til venstre eller til højre side. Din melodi bør bogstaveligt blive drivkraften i rap sang. Det bør heller ikke være afbrudt, når moderne forstærkere som synthesizere og trommemaskiner er indarbejdet i blandingen.

Ovennævnte retningslinjer bør føre dig gennem den kreative proces for at blande melodi i en rap sang. Brug dem med omtanke. Hvem ved? Dit sammensætning vil være det næste store hit.