E2a

Sådan at afgøre, hvilken transmissionsolie til at bruge

Transmissionsolie virker som smøremiddel til transmission

Transmissionsolie virker som smøremiddel til transmission, så det ikke potentielle skader. Det er derfor meget vigtigt at have det både i manuelle og automatiske biler. Men da der er flere gearolie valg i markedet, vælger som at bruge virker som en opgave. Reglen her er at finde den rigtige transmissionsolie til din bil. Og her er nogle tips til at hjælpe dig gøre det.

Sådan at afgøre, hvilken transmissionsolie til at bruge. Consult instruktionsbogen.
Sådan at afgøre, hvilken transmissionsolie til at bruge. Consult instruktionsbogen.
  • Consult instruktionsbogen. Bilproducenten har helt sikkert beskrevet i instruktionsbogen, hvilken type transmissionsolie at bruge. Så det er altid bedst at se instruktionsbogen først, før de køber. Hvis der i tilfælde af at du ikke har en instruktionsbog i din besiddelse, kan du slå op på internettet for at finde en online version. Eller bedre endnu, direkte forhøre sig hos fabrikanten om den bedste transmissionsolie til din bil.
  • Spørg eksperterne. Af eksperter mener vi automekaniker og bil Rebuilder (hvis du har en ombygget bil). De kan give dig ekspert udtalelse om transmissionsolie til at bruge baseret på din bil gør og år. Især hvis din er en veteranbil, vil du måske først konsultere eksperter. Veteranbiler kræver særlig transmissionsolie, og ved hjælp af blot enhver form for transmission væske kan pådrage sig skader.
  • Prøv at spørge i et online forum. Hvis du er medlem af en bil online forum, spørg udtalelser fra dine kolleger om den rigtige transmission at bruge for dig bil. Husk at nævne de nødvendige bil specifikationer ligesom året og gøre. Forvent at en diskussion vil starte, så snart du rejser spørgsmålet. Du vil muligvis få forskellige meninger og forslag, men der vil sikkert være nogle mennesker i det forum, der kan rådgive om den rigtige transmissionsolie til din bil. Nogle kan også fortælle dig, hvilke virker og som ikke virker, og hvor meget du vil bruge. Efter skiftende jeres transmissionsolie, skal du huske at komme tilbage til det forum til at give dine kolleger en opdatering.
  • Gør dig bekendt med de forskellige typer af transmission væske. Prøv at gøre et forskningsprojekt om de forskellige transmissions-væsker. Husk, at transmissions-væsker til manuelle biler er forskellige fra dem, der anvendes til automatiske biler, og at forskellige modeller og mærker også gøre brug af visse transmissionsolie type.
  • Kontakt bil del sælgere. Du kan også prøve at spørge bildele sælgere eller forhandlere om den rigtige transmissionsolie til din bil. De har som regel en liste over bilmodeller og de tilsvarende transmissionsvæsker at bruge. Men hvis de ikke har en sådan liste, kan de give dig troværdige forslag alligevel.

Det er værd at gentage at få kun den transmission til din bil

Det er værd at gentage at få kun den transmission til din bil. Et forkert valg kan helt sikkert give dig dyrt problemer. Hvis du er i tvivl om en bestemt transmissionsolie, er det bedst ikke at bruge det. Gøre din forskning først, få ekspertudtalelse, og læse anmeldelser. Og hvis du allerede er 100% sikker på det, gå og ændre din transmissionsolie og nyde en behagelig tur.