E2a

Lær at spille fløjte: lektioner til at spille fløjter

Følg trin-for-trin instruktioner til at lære at spille fløjte instrumenter

Som med enhver musikinstrument, kan lære at spille fløjte virke som en skræmmende opgave, men det er simpelthen et spørgsmål om at mestre et par grundlæggende trin.

Følg disse trin for at lære at spille på fløjte.

Lær at spille fløjte: lektioner til at spille fløjter. Først skal du nødt til at erhverve en fløjte instrument.
Lær at spille fløjte: lektioner til at spille fløjter. Først skal du nødt til at erhverve en fløjte instrument.
 1. Først skal du nødt til at erhverve en fløjte instrument. Det er ikke nødvendigt at bruge en masse penge på fløjter. Faktisk kan en god brugt nybegynder fløjte findes for omkring hundrede dollars. Før du køber instrumentet få det kontrolleret af en fløjte værksted for at være sikker på det ikke har nogen større problemer.
 2. Dernæst bliver fortrolig med din nye instrument. Når du åbner sagen, vil du se, at fløjten er i tre stykker. Den lange, glatte sektion er headjoint. Det er lukket i den ene ende (de "Cork") med en rund åbning omkring en fjerdedel af vejen ned ("den embouchure"). Jo længere sektion med mange taster er kroppen. Den korte sektion er footjoint.
 3. Du er klar til at begynde at spille! Det er bedst at kigge i et spejl, mens de lærer disse første skridt. Flute instrumenter er lettere at spille, når det opbevares i en horizonal linje, så at kigge i spejlet, vil hjælpe dig med at holde den position. Tag headjoint ud af sagen. Hold den med din venstre hånd. Sæt din underlæbe på den brede side af embouchure. Dæk den åbne ende af headjoint med din højre hånd. Tuck i hjørnerne af din mund lidt og blæse på tværs af hullet. Hvis fløjte producerer en lav, luftige lyd og der er en lille, trekantet patch kondens på den modsatte side af embouchure, har du fået det. Hvis ikke, rulle headjoint lidt indad eller udad, og prøv igen.

  Når du kan nemt gøre dette, afdække enden af fløjten. Tuck i hjørnerne af din mund lidt mere og blæse lidt hårdere. Dette gør et notat, der er en oktav højere end den første. Må ikke puff dine kinder, når du blæse. Luften bør komme fra dit mellemgulv. Øv dette i flere dage, indtil du nemt kan lave begge notater.

 4. Nu er det tid til at samle fløjten. Afhente headjoint og hold den i venstre hånd. Tag fat i kroppen på den glatte området over tasterne. Sæt forsigtigt headjoint ind i kroppen. Hvis der er nogen modstand, vride headjoint lidt frem og tilbage samtidig med at skubbe. Dernæst afhente footjoint. Hold det i slutningen, så du ikke trykker på nogen taster. Sæt det ind i modsatte ende af legemet.

  At line op tasterne korrekt, kigge ned på længden af fløjten fra toppen af headjoint. Den embouchure hullet skal være i overensstemmelse med tasterne på kroppen og stangen, der løber ned længden af footjoint skal være linet op med midten af nøglerne på kroppen. Du ønsker ikke footjoint nøglerne til at være på linje med kroppen nøgler, fordi de bliver spillet af den femte finger på højre hånd, som er kortere end de andre.

 5. Når du spiller på fløjte, vil du sætte dine fingre på de følgende taster på fløjte: Din venstre tommelfinger vil gå på trekanten-formede nøgle på bagsiden af kroppen. Dit første finger vil blive placeret på den anden, lille nøgle på forsiden. Du vil springe på den næste tast, og derefter placere din anden og tredje fingre på de næste to nøgler. Din lillefinger vil gå på håndtaget, der strækker sig ud fra kroppen.
  Følg trin-for-trin instruktioner til at lære at spille fløjte instrumenter. Dernæst bliver fortrolig med din nye instrument.
  Følg trin-for-trin instruktioner til at lære at spille fløjte instrumenter. Dernæst bliver fortrolig med din nye instrument.

  Din højre tommelfinger ikke har en nøgle - det bruges udelukkende til at understøtte fløjten. Din første, anden og tredje fingre vil blive placeret på de sidste tre nøgler før footjoint. Din højre lillefinger vil hvile på den halvcirkel tast på toppen af footjoint. For de fleste mennesker, føler det helt akavet i første omgang. På trods af dette, så prøv at holde din mund, svælg og afslappet fingre. Det er umuligt at producere en glat, fyldig lyd, hvis du har en masse spændinger i kroppen.

 6. Træd på de taster hvor din venstre hånds tommelfinger, venstre hånd først finger, højre hånd først finger og højre lillefinger hviler. Sæt fløjte op til din mund og slag, ligesom før. Dette notat er enten en lav B-flat (tredje linje på diskanten personale) eller en high B-flat (anden plads over diskant personale), afhængigt af hvor meget luft der bruges. Øv det lave B-flat, indtil du føler, at det er så klart som du kan gøre det. Dette kan tage flere dage eller mere.
 7. Brug af grebtabel i en nybegynder lektion bog, arbejder gradvist din vej ned omfanget af fløjten fra din oprindelige B-flat. Igen, tager din tid og virkelig arbejde for at gøre hver notere det bedste det kan være. Gentag disse trin, denne gang startende med den høje B-flat.

Ved nu, skal du være fortrolig og komfortable med din fløjte og din selvtillid bør være stor, som du lærer at spille fløjte bedre og bedre. Du kan begynde at arbejde ud af en lektion bog, eller tage formelle fløjte lektioner . Det er altid bedst at tage formelle lektioner, når lære et nyt instrument, som en uddannet lærer kan hjælpe dig med at bryde dårlige vaner, før de bliver indgroet. Men hvis du øver meget omhyggeligt, kan du lære en masse på egen hånd, også. Det vigtige er at have det sjovt og nyde din nye talenter!