E2a

Hvordan til at varme op til at danse samba

Samba! Et af de hotteste danse stilarter, som du kan nyde

Samba! Et af de hotteste danse stilarter, som du kan nyde. Før du ryster dine hofter til den hurtige beat i Samba musik, det er vigtigt, at du er ordentligt prep din krop for de bevæger sig. Her er nogle skridt til at varme op til den varme Samba rytmen:

Hvordan til at varme op til at danse samba. Bær noget lys og der passer dig godt.
Hvordan til at varme op til at danse samba. Bær noget lys og der passer dig godt.
  • Bær noget lys og der passer dig godt. Fordi Samba er præget af vilde snoninger og drejende bevægelser, du er nødt til at sørge for, at din kjole vil tillade dig at flytte så frit og komfortabelt som du kan. Ingen løse eller posede sweatpants og skjorter, tak!
  • . Antag korrekte position Mens varmer op, er det vigtigt, at du strække din krop opad: Forestil dig, at der er en usynlig snor trække op din rygsøjle, indtil det er lige. Løft din hage, stå med benene skulder-længde fra hinanden, holde dine hænder komfortabelt ned på dine sider, holde dine skuldre lige, og blive klar til nogle varme op moves.
  • Har nogle højre og venstre strækninger. Først nå til højre med højre hånd. Læn kroppen i den retning, og hold denne position i otte tæller. Dernæst nå til venstre med din venstre hånd, magert din krop i den retning, og hold denne position igen for otte tæller. Du skal føle strækket på dine sider, som du gør dette trin.
  • Nå op. Bring dine hænder sammen og sætte dem op over dit hoved. På samme tid, gå op på tæerne, hold denne stilling i otte tæller. Igen, mærke strækket på dig sider, som du gør denne bevægelse. Sørg for at din ryg forbliver lige. Efter ottende count, adskille hænderne fra hinanden og sænke dem langsomt tilbage til dine sider. Sat tilbage fødderne fladt på gulvet.
  • . Lunge Vend din krop til din højre, og påtage sig lunge position: der er, skal din højre knæ bøje og pege mod højre, og du bør lægge begge hænder på toppen af din højre knæ. Din krop er nu over for den højre side, med ryggen lige. Dit venstre ben skal strækkes ud, og din venstre fod skal være på fuld afstand fra din højre fod. Hold denne stilling i otte tæller. Dernæst henvende sig til centret, som du holder dine knæ bøjede. Placer din højre hånd på toppen af din højre knæ og venstre hånd på toppen af din venstre knæ. Dine fødder skal være på et fuld, men behagelig afstand fra hinanden. Hold ryggen lige, og hold denne position i otte tæller. Nu drej til venstre og påtage sig lunge position vender din venstre side. Igen, hold denne stilling i otte tæller. Endelig gå tilbage til ansigt på midten og hold lunge position i yderligere otte tæller.

Der har du det

Der har du det! Det er de super nemme trin til at få varmet op til en varm samba rutine. Husk, ville det hjælpe, hvis du engang den varme op med en dejlig samba musik baggrund, så du ville være mere motiverede og være bedre i stand til at komme i rillen for din dans session.