E2a

Hvordan til at tage billeder af en kænguru

Skal du på en fotografisk safari er en drøm for mange naturfotografer over hele verden. Den udfordrende men givende karakter af sådan et eventyr trækker interesse blandt mange fotografering fagfolk og entusiaster såvel som wannabes. Et meget interessant dyr at tage et billede af, er den største arter fra Macropodidae familien - Kangaroo.

Kænguruer er pungdyr (dvs. pattedyr med en pose

Hvordan til at tage billeder af en kænguru. I modsætning til tro.
Hvordan til at tage billeder af en kænguru. I modsætning til tro.

Kænguruer er pungdyr (dvs. pattedyr med en pose, der stammer fra ordet marsupium, som betyder 'pose'), der har i alt 63 levende arter rundt om i verden, primært i Australien og New Guinea. Kendt for deres frygtsomhed, især overfor mennesker, disse pungdyr er store emner for fotografering. Så hvordan får vi et billede perfekte kig på disse gigantiske tragte?

  1. I modsætning til tro, udendørs fotografering indebærer en farveskala af detaljer for at få de bedst mulige billeder. En fotograf skal overveje mængden af støv i området, da det kan have en tendens til at komme ind i kameralinsen. Mere faretruende, kan sand forårsage ridser på dit kamera linsen, så tage ekstra forholdsregler i sandede steder.
  2. Selv om det er rigtigt, at have en top-of-the-line kamera som det digitale spejlreflekskamera type (dSLR) garanterer herlige resultater, kan mange startere bruge anstændigt funktionelle kameraer til udendørs brug. Alt hvad du behøver på dit udstyr er en manuel fokus kapacitet, justerbare lukkertider og brugervenlighed. Tager kænguru billeder kræver at holde en tæt afstand med pattedyr, så det er bedst at være på vagt. Hidtil har der kun været en dokumenteret rapport af en menneskelig død forårsaget af en kænguru angreb, i 1936. Man skal være opmærksom på, at en kænguru styrke ligger i bagbenene og skarpe tånegle, der kan levere et skæbnesvangert. At lære at være ét med de pattedyr under en fotosession, ikke skaber nogen barske bevægelser og en smule af ren og skær held kan bare spare dig en lem og tjene dig en fotografering award.
  3. Optagelse i øjenhøjde med en kænguru er en nem men meget effektiv stil at tilføje et strejf af drama til dit foto. Det er en kendt fotograf trick og har arbejdet for tusindvis af andre mesterværker.
  4. Capture øjeblikke med handling. Afhængig af kænguru humør, kan det vise en legende adfærd især mens grupperet med andre kænguruer. Ifølge forskerne, tendens kænguruer til at være livlig omkring andre mænd til at tiltrække deres kvindelige modstykke.
  5. Og da du ikke ønsker at gå glip meget kritiske tidspunkter, mens du tager en kænguru s fotos, er det meget antydet, at du tager en masse billeder. Pros er bruge denne teknik til at fange det bedste øjeblik.

At tage billeder i naturen er næsten synonym med en rodet udendørs aktivitet. Det betyder, at du skal være parat til at gøre en tæt forbindelse med naturen. Uanset om du er en pro eller bare en entusiast, der tager billeder af denne art bør tages som et privilegium at se naturens skønheder. Og som sådan, skal du huske, at kænguruer er en livsform, der fortjener en ordentlig behandling og respekt.