E2a

Hvordan man lærer quiltning

Quiltning er en hævdvunden håndværk, som blev skabt i sin moderne form af kvinder i Europa i løbet af det attende århundrede. På det tidspunkt var quilts lavet, fordi det var en praktisk måde at bruge op stumper tilovers fra andre projekter. Nu er det en kunstform, som er vinder i popularitet over hele landet. Hvis du har et par grundlæggende syning færdigheder, quiltning er nemt og sjovt at lære!

Hvordan man lærer quiltning. Det første punkt på dagsordenen, når du lærer at quilte er at erhverve de nødvendige forsyninger.
Hvordan man lærer quiltning. Det første punkt på dagsordenen, når du lærer at quilte er at erhverve de nødvendige forsyninger.
 1. Det første punkt på dagsordenen, når du lærer at quilte er at erhverve de nødvendige forsyninger. Selv om der er en masse specialbutikker redskaber, der skal findes, kan du komme i gang med blot det grundlæggende:
  • Rotary cutter og ekstra klinger. En roterende fræser gør det hurtigt at skære mange stykker af samme form. "Stack og slice" er et begreb, du kan høre i forhold til roterende skæring. Dette betyder at stable flere stykker stof oven på hinanden, derefter bruge en roterende kniv til at skære dem i ensartede former.
  • Cutting mat. Også kaldet en "selvhelende mat", dette er den overflade, som du vil bruge din rullekniv. Du får brug for en, der er mindst 18 "x 24". De er som regel markeret med et gitter af kvadrater, så det er nemmere at line op stykker stof, når der skæres.
  • Herskere. De mest nyttige størrelser til quiltning er 6 "x 24" og en 12 "firkantet. Vælg en lineal lavet specielt til quiltning. Det burde have markeringer både horisontalt og vertikalt, med en afstand på 1/8".
  • Saks. Rotary kuttere er meget nyttige, men du vil stadig have en god kvalitet saks til trimning stof og skære ud skabeloner.
  • Millimeterpapir. Hvis du ønsker at designe dine egne quilts eller quiltning design, skal du have en forsyning af millimeterpapir. Fem firkanter til en tomme er en størrelse, der fungerer godt.
  • Nåle. Til patchwork og basting din quilt, skal du have en pakke af skarpe genstande, som er all-purpose synåle. For quiltning din dyne, der er, sy de to lag sammen, vil du har brug for en pakke af betweens. Eksperiment for at se, hvilken størrelse er lettest for dig at bruge.
  • Quiltning hoop. Når du begynder at quilte, vil du ønsker en quilte hoop at holde quiltelag sammen uden gearskift. En 14 "hoop er en nyttig størrelse for de fleste mennesker.
  • Symaskine. Det er muligt at hånd-stykke og hånd-sy en hel dyne, men det er meget tidskrævende. Nogle mennesker nyder hånd-patchwork deres dyner, men derefter vælge at maskin-quilt. Ligegyldigt hvad din præference er, vil du sikkert gerne en symaskine på et tidspunkt.
  • Strygejern og strygebræt. Vask og strygning dit stof før patchwork er afgørende. Uvaskede stof kan bløde i andre stoffer, når det er stykket, og unironed stof er vanskeligt at arbejde med.
  • Fabric. For mange quiltere, at vælge stoffet til deres quilt er den bedste del. Det er en smule berusende at gå ind i en stof butik, med bolte af stof foring væggene, og vide, at du kan vælge enhver kombination af farver og mønstre til din skabelse. De bedste stoffer til quiltning er et hundrede procent bomuld.
  • Tråd. Til patchwork, skal du bruge bomuld dækket polyester sytråd. Til quiltning, kan du ønsker at bruge nylontråd, som er gennemsigtig.
  • Quilting mønster og skabeloner, hvis det er nødvendigt. Til dit første projekt, du ønsker at arbejde fra et mønster. Senere, som du bliver mere fortrolig med quiltning, kan du designe dine egne projekter, hvis du vil.
 2. Nu, hvor du har købt dit stof, køre det igennem vaskemaskinen, med et mildt rengøringsmiddel. Når du tager stoffet ud af maskinen, presse det. Hvis farven stadig bløder, vaske det igen. Når det er farveægte, sætte det i tørretumbleren på en mellemlang indstilling. Efter at stoffet er tørt, stryge det med et dampstrygejern.
 3. Hvis du bruger skabeloner til din quilt, placere dem på den forkerte side af stoffet og spore omkring dem. Mekaniske blyanter arbejde godt for dette skridt. Hvis dine skabeloner ikke indeholder en 1/4 "sømrum, være sikker på at tilføje det, før du klippe ud figurerne.
 4. Hvis du bruger "stack og slice" metode til din dyne, stak alle de stoffer, som du får brug med deres kanter justeret. Stabl ikke mere end fire lag på en gang, fordi det kan være vanskeligt at skære igennem med en roterende kniv. Ved hjælp af din hersker, skære stoffet i strimler af den rigtige bredde. Drej disse strimler halvfems grader og skær dem i firkanter af den rigtige bredde. Hvis det er nødvendigt, fortsætte skæring ved skæring firkanter diagonalt i trekanter.
 5. Begynd at stykke din quilt efter dit mønster. Husk, er alt quilt-patchwork gøres ved hjælp af en 1/4 "sømrum, som er afstanden fra nålen på din symaskine til kanten af trykfoden. Tryk sømrummene i skiftende retninger, så dit færdige quilt ikke har voluminøse pletter.
 6. Efter hele din quilt-top er stykket, stryge det igen. Layer din quilt-top, så din batting, så opbakning stof, du har valgt. Ri disse tre lag sammen, ved hjælp af en stor kørende søm eller sikkerhedsnåle.
 7. Rul op i kanten af quilt og fastgør dem med bånd om nødvendigt. Begynd quiltning alle lagene sammen, startende fra midten og arbejd ud mod kanterne. For et første projekt, quiltning "i grøften" er en nem måde at afslutte din quilt. Det betyder blot, at quilte langs sømmene af quilt-top. En mere avanceret teknik er at bruge en skabelon til at spore indviklede mønstre på din quilt-top og sy langs disse linjer.
 8. Efter alle dine quiltning er færdig, gør nok binding til at gå hele vejen rundt om dit quilt. Straight-søm binding er skabt ved at skære strimler af stof, og trykke på de enkelte rå kant til midten på den forkerte side af stoffet. Fold disse stofstrimler over rå kant af quilten og sy langs kanten gennem alle lag.

Dette er naturligvis kun en introduktion til den forunderlige kunst quiltning. For omfattende instruktion eller mere avancerede teknikker, kan du overveje at tage en klasse. De fleste community colleges tilbyder klasser på en bred vifte af quiltning metoder. Der er også mange hjemmesider, der kan hjælpe, hvis du har et problem undervejs.