E2a

Hvordan til at sy en karate uniform til dit barn

Karate er en kampkunst, der er præget af hurtige slag

Karate er en kampkunst, der er præget af hurtige slag, prangende spark, kæmper, vitale punkt strejker ved hjælp af knæ og albuer, og nogle open-handed teknikker såsom kniv-hænder. Udøvere af denne japanske original kunst brug for maksimal bevægelsesfrihed og letvægts gear til at udføre i fuldt omfang. Dette banede vejen for oprettelsen af karate uniform, der primært består af tre dele: jakke, bukser og bælte.

Karate klasser er nu indarbejdet i nogle skolernes læseplaner, og tilbyder et godt fundament for dit barns fysiske og disciplin træning. Eftersom karate uniform er et must-have, når lære kampkunst, er det meget bedre, hvis du bare kan sy det selv frem for at købe de dyrere uniformer på nogle butikker eller dem, der tilbydes i skolen.

Når du syr den ensartede du har brug for følgende:

Hvordan til at sy en karate uniform til dit barn. Karate er en kampkunst, der er præget af hurtige slag.
Hvordan til at sy en karate uniform til dit barn. Karate er en kampkunst, der er præget af hurtige slag.
  • The Karate Gi mønster, som findes på mange online ressourcer som roundearthstores.com , mccallpattern.com og mange andre. Tjek på sites, der tilbyder gratis forsendelse og rabatter for at spare mere.
  • Syning udstyr.
  • Hvidt bomuldsstof.

Den første ting at gøre, er at tage måling af dit barn

Den første ting at gøre, er at tage måling af dit barn. Da du arbejder på en karate uniform, altid sørge for, at størrelsen vil gøre dit barn vinder konkurrencer ved at lade ham bevæge sig frit, mens iført det. Måle hans hofte, talje og bryst størrelser og det passer til størrelsen af det mønster, du har købt. Hele dit mønster pack bør være sammensat af de vigtigste organ mønster ærmer, manchetter og krave. Du bør også have bæltet stykke og linningen og front og bagside mønstre for bukserne.

Som med enhver anden type mønster udarbejdelsen

Som med enhver anden form for mønster udarbejdelse, pin simpelthen dine mønstre til den hvide stof og begynde at skære stoffet fra sine udpegede mønstre. I sidste ende, bør du have alle dele klar til syning. For startere, kan du ønsker at udlodde enorme kvoter, så du kan få nogle praksis.

Den næste del er, når du begynder at sy stykkerne sammen for at danne dit barns karate uniform. Du kan starte hvor som helst, men at være mere organiseret prøve at starte med den øvre del af den ensartede. Brug knappenåle til at holde de afskårne tekstiler på plads, kroppen simpelthen sy sammen med bagsiden søm og ærmerne i ærmegabene af stoffet. Når du er færdig syning kropsdele sammen, og du ser nu en karate uniform, kan du gøre det mere holdbart ved at gøre mindst to øverste masker på sømmene. Dette bør tage sig af tunge bevægelser, mens den ensartede er i aktion. Desuden bør sømmen af underarmene af stoffet være syet til sømmen. Dernæst kan du arbejde på syning kraven til halsen hul og manchetterne af ærmerne og bunden af jakken.

Den første ting at gøre, er at tage måling af dit barn. Som med enhver anden type mønster udarbejdelsen.
Den første ting at gøre, er at tage måling af dit barn. Som med enhver anden type mønster udarbejdelsen.

Efter jakke, syning søm foran og bagpå tekstiler ved sidesømmene og arbejde på bunden af bukserne med manchetter for hver. Remmen skal være relativt nemt, da det kun kræver syning alle sider med en top søm for at gøre det stærkere.