E2a

Hvordan til at offentliggøre en hip hop magasin

Hvis du er en certificeret hip-hop aficionado - eller i det mindste, en hip-hop-entusiast - så hvorfor ikke dele din interesse med andre ligesindede fans, og tjene nogle indtægter i processen? Kender dog, at udgive og vedligeholde et magasin vil tage en masse engagement især på debut. Men hvis du føler du er op til udfordringen om at offentliggøre en hip hop magasin, her er nogle tips til at hjælpe dig ud:

Få inspiration fra de eksisterende hip hop magasiner

Hvordan til at offentliggøre en hip hop magasin. Få inspiration fra de eksisterende hip hop magasiner.
Hvordan til at offentliggøre en hip hop magasin. Få inspiration fra de eksisterende hip hop magasiner.

Få inspiration fra de eksisterende hip hop magasiner. Det er en god idé at gennemlæse gennem forskellige hip hop magasiner, så du ville få en fornemmelse af, hvordan lay-out, designe og skrive din egen. Husk, at du ikke ønsker at være en copycat, blive inspireret, men sørg for at du sætte dit eget twist til dit blad. Du vil have din magasin til at have sin egen karakteristiske stil.

Bestem de forskellige dele og funktioner i dit magasin. Først og fremmest, er det en god ide at begrænse omfanget af dit magasin. Hvad der præcist skal det handle om? Hvilke kunstneriske stilarter og genrer vil du gerne fokusere på? Hvem er din tiltænkte målgruppe? Ved at gøre dette, ville du være i stand til at foretage en mere systematisk, organiseret, let at forstå magasin med en solid fanskare. Når du har fået din rækkevidde og begrænsninger identificeret, så tænk på funktioner, der vil gå med din oprindelige planer. Tænk også iørefaldende navne til hvert segment.

Har en pulje af forfattere, illustratorer, forskere og fotografer. Du kunne starte først med en gruppe af talentfulde venner, der deler de samme interesser som dig. Men hvis du ønsker at få et sted, så sørg for, at du sætter faste tidsfrister, som alle skal opfylde. Har et ugentligt møde, hvor du kan tjekke op på, hvordan deres opgaver kommer igennem. Du kan også gøre online-konferencer for mere komfort.

Har en marketing team

Har en marketing team. Dit marketing team skal være ansvarlig for at lede efter annoncører for dit magasin. Husk, vil meget af din indkomst være afledt fra annoncører. Har dit marketing team udarbejde en oplysende pakke om dit magasin, samt en pakke af reklame muligheder, at en annoncør kunne vælge fra.

Bestem din oprindelige antal kopier

Bestem din oprindelige antal kopier. Det er bedst, at du starter småt først, og at du målrette en bestemt gruppe, som dit lokale samfund. Du bør også afgøre, om du gerne vil have dit magasin til at gå ud på en ugentlig, månedlig, bi-månedligt eller kvartalsvist.

Kontakt udgivere

Få inspiration fra de eksisterende hip hop magasiner. Bestem de forskellige dele og funktioner i dit magasin.
Få inspiration fra de eksisterende hip hop magasiner. Bestem de forskellige dele og funktioner i dit magasin.

Kontakt forlag. Anskaf en liste over forlag inden for dit område, og spørge om deres vilje til at offentliggøre et minimum antal kopier i første omgang. Det er en god idé at kontakte nystartede forlag, der ville sandsynligvis gøre arbejdet for en masse mindre end etablerede virksomheder. Men anmodning om at få en prøve kopi af deres arbejde, så du kan undersøge dens kvalitet. Nogle ting at holde øje med: robusthed af magasinet binding, farve og billedkvalitet, kvaliteten af de sider, uanset om blækket let kommer ud, osv. Også sørg for at gøre sammenligning shopping først, før man slår sig på en udgiver .

Der har du det

Der har du det! Disse er blot nogle af de måder at offentliggøre en hip-hop magasin. Husk, engagement er nøglen til at sikre, at din hip-hop magasin vil være en ægte business venture, og ikke bare en engangs-hobby. Held og lykke!