E2a

Hvordan til at lære swing dans timing

Swing er en genre af dans, der var meget populær i 1920'erne op til 1940'erne. Denne dans foregår stadig i dag i balsal dans. En af de vigtigste ting, du skal lære, når lære swing dans er timingen. Timingen af dit sving flytter bør falde sammen med musikken, så du kan få en god præstation. Nogle mennesker finder det let at gå med timingen, mens andre har en hårdere tid at lære.

Hvordan til at lære swing dans timing. Lyt til svinge musik.
Hvordan til at lære swing dans timing. Lyt til svinge musik.

Følg disse tips til at forbedre dit swing dans timing:

  • Lyt til svinge musik. Den første ting du skal gøre er at få en kopi af swing musik. Det vil være lettere at følge tidsplanen for swing musik fra gamle dage. Gå gennem musiksamlingen på dine bedsteforældre eller forældre. Du vil højst sandsynligt finde nogle swing melodier der. Når du lytter til musik, lære at tælle beats i dit hoved. Den mest almindelige timing for swing er 4/4. Dette betyder, at der er 4 slag gentagne gange hele sangen. Tælle i dit hoved, mens du lytter til musikken.
  • Se swing dans videoer. Du kan lære mere om den rigtige timing, når danser swing ved at se swing videoer. Du kan gå online og søge efter swing videoer. Mens du ser videoerne, så prøv og tælle i dit hoved, mens observere, hvordan danserne flytte til musikken. Dette vil være en god måde for dig at forbedre på at tælle din timing.
  • Køb instruktionsvideoer. Du kan købe instruktionsvideoer for, så du kan efterligne at danse i den rigtige timing. Nogle af de dvd'er, som du kan købe, er Swing Dancing for begyndere Volume 1BY Shawn Trautman og Swing: Dans med Teresa Mason af Teresa Mason. Disse instruktionsvideoer vil hjælpe dig med at lære at svinge dance trin-for-trin, og dette inkluderer den rigtige timing for trin.
  • Tilmeld dig i swing klasser. Kig efter en dansestudie i dit område og tilmelde dig selv i swing klasser. Dette vil ikke kun lære dig om, hvordan du gå i den rigtige timing, men du kan også arbejde på de andre aspekter af swing dans såsom stance, håndstillinger, hoved positioner, og mange flere. Det vil være bedre at arbejde med en instruktør snarere end blot stole på at se videoer. Instruktørerne kan fortælle dig, hvad du kan forbedre på, og de kan tilbyde nogle tips til at hjælpe dig med din timing.
  • Praksis. Det mest vigtige ting at gøre, når de skal lære noget, er at praktisere. Kig efter en partner, så du kan øve din timing. Kig efter en bred åben plads, hvor du kan øve dig. Sæt noget swing musik og danse til rytmen.

Hvis du følger disse tips

Hvis du følger disse tips, vil du helt sikkert forbedre din timing. I begyndelsen kan tælle med dit hoved være forvirrende, især når man blander det med at gøre de forskellige trin i dansen. Når du får bruges til optællingen, vil det komme naturligt, og det vil være lettere for dig at danse til forskellige swing sange.