E2a

Hvordan til at gøre det vinstok skridt i tilstopning

Tilstopning er en meget livlig form for traditionel dans

Tilstopning er en meget livlig form for traditionel dans. Det indebærer hurtige fødder bevægelser og endda tonsvis af bevægelser. Som et publikum, udføre se dansere denne dans vil gøre dig forbløffet. Men hvad du ikke ved er, at med konstant praksis og tålmodighed, kan du være en god performer af denne dans også.

Hvordan til at gøre det vinstok skridt i tilstopning. Kend de grundlæggende vinstok skridt.
Hvordan til at gøre det vinstok skridt i tilstopning. Kend de grundlæggende vinstok skridt.

En af de mest almindelige trin i tilstopning er vinstok. Selvom du måske allerede er bekendt med vinstok, er der nogle tricks, når dette trin udføres i tilstopning. Find ud af hvordan du kan udføre vinstok skridt i denne dans:

  • Kend de grundlæggende vinstok skridt. Det er vigtigt, at du ved, hvordan du udfører de grundlæggende vinstok til at sikre, at du uden problemer kan lære The Grapevine trin i tilstopning. Vær opmærksom på at tallene følge trinene her henvise til optællingen. Start med at placere dine fødder står normalt ved siden af hinanden hinanden. Derefter krydser din venstre fod højre bag den anden fod at fuldføre et trin (1). Trin gå til højre ved hjælp af din højre fod (2), og derefter krydse din venstre fod igen kun at skridt må ske over den anden fod denne gang (3). For at lukke arbejdsgang, tryk på højre fod ved siden af venstre fod (4).
  • Vend trin. På dette tidspunkt, vende processen ved at træde bag din venstre fod først (5) og derefter træde ud at gå til venstre ved hjælp af din venstre fod (6). Kryds højre fod over venstre fod (7), og derefter trykke på venstre fod til højre (8).
  • Tilføj en twist til den vinstok. Når du har styr på det grundlæggende vinstok, er det tid til at tilføje nogle tilstopning skridt ind i det. Hver tæller du gør i at udføre den grundlæggende vinstok skal tilføjes med enten en bold ændre trin eller en shuffle skridt. Dette gøres mellem de skiftevise trin krydse bagved og over en anden. Dette virker for begge retninger.
  • Skift tæller. Hvis du tælle 1, 2,3,4,5,6,7,8 at gøre de grundlæggende vinstok trin skal tilstopning vinstok skridt gives en anden tæller. Dette er vigtigt, så tællingerne kan rumme de nye og hurtige trin. For eksempel, nu tæller bliver "og 1 og 2", indtil din rækkevidde 8.. Bemærk, at du vil tilføje "og" i mellem numrene, når optælling for vinstok skridt for tilstopning.
  • Øv trin. Lær at problemfrit udføre række trin i Grapevine for tilstopning. Vær opmærksom på, at tilstopning involverer en masse rytme. Derfor skal du arbejde på det for at sikre, at du perfektionere denne specifikke skridt.
  • Kende andre variationer. Der er en masse variationer af denne vinstok skridt i træsko dans. I virkeligheden er der mere komplicerede dem, som du kan overveje. Men det er en god idé at holde sig til denne vinstok variation, fordi det er den nemmeste og mest enkle af alle varianter af dette skridt i træsko dans.

Clog dans er en kunst at verden skal være stolte af

Clog dans er en kunst at verden skal være stolte af. Derfor gøre din del i at lade verden vide, hvor stor og sjov denne dans er. Begynde at gøre det ved at lære endnu et grundlæggende skridt såsom vinstok skridt. Selv om der er mange flere trin involveret i træsko dans, vel vidende vinstok skridt vil allerede gøre en god start for dig.