E2a

Hvordan til at finansiere et køretøj med kørestolsadgang

Lær om at betale for kørestolsbrugere varevogne og modifikationer kan lide ramper og elevatorer

For folk i kørestole, kan opnå en kørestol tilgængelige køretøj være meget sværere end det er at opnå en ikke-tilgængelig køretøj. Folk i kørestol brug for særlige siddepladser indstillinger. Selv folk med delvis mobilitet vil have ændringer gjort til deres varevogne og biler med henblik på at komfortabelt få adgang til dem til at køre eller ridning som en passager.

En af de hårdeste dele af at få en kørestol tilgængelige køretøj beskæftiger sig med finansiering. På grund af den høje pris på kørestolsbrugere køretøjer og kampene at mange handicappede ansigt vedrørende beskæftigelse og bor på regeringens handicap eller social sikring, for mange, en kørestol van er noget, de ønsker, men er bare ikke har råd til uden hjælp.

Den gode nyhed er, at der er finansieringsmuligheder for den handicappede, der har brug for en kørestol køretøj. Selv om det kan tage lidt længere tid at nå et køretøj med adgang for handicappede, er det ikke umuligt. Alt du behøver er en vis tid til at udforske mulighederne og gå gennem processen og du kunne have en tilgængelig van på ingen tid.

 1. Må din forskning om prisfastsættelse for kørestolsbrugere varevogne og modifikationer som kørestolslifte og ramper - den vigtigste grund folk i kørestole har ikke adgang til transport er, fordi de ikke har råd til det. Men der er tjenester, der kan hjælpe dig med at opnå et køretøj, hvis du har en plan, der er godt gennemtænkt. Du skal kende den korrekte prissætning for en varevogn, der er tilgængelig, og hvad det ville kræve (særlige kendetegn) at være egnet til dit handicap. Når du har et fingerpeg om prisfastsættelse, kan du begynde at finde tilskud eller leasing muligheder, som vil hjælpe dig med at opnå en varevogn på din egen.

  Det lektier du gør vil også hjælpe dig til at bestemme fair prisdannelse. Med kørestol varevogne, skal du se på to væsentlige omkostninger. Den første er omkostningerne for van selv og den anden omkostningerne er de modifikationer, som er nødvendige til at rumme kørestolen. For nogle mennesker kan det være en mulighed at købe van uden ændringerne og få dem udstyret med en kørestol rampe eller en kørestolslift, tilføjer ramper og elevatorer kan gøres ved en lokal virksomhed, hvis prisen er drastisk billigere. Mens dette kan give dig to lån i modsætning til en, kan det være nemmere at finde finansiering til en kørestol lift eller rampe i modsætning til omkostningerne af kørestolen van, og dette kan spare dig en betydelig mængde penge i det lange løb.

 2. Søg tilskud til kørestolsbrugere køretøjer - Der er mange nonprofit agenturer, der tilbyder tilskud til finansiering af en ny kørestol tilgængelig van for en ikke-oppegående person. Selvfølgelig, som med alt gratis skal du gøre lidt grave for at finde disse steder. Men der er mange nonprofits derude. Hvis du har en fælles handicap, er det sandsynligt, at der er en organisation derude, der vil hjælpe dig.
  Hvordan til at finansiere et køretøj med kørestolsadgang. Må din forskning om prisfastsættelse for kørestolsbrugere varevogne og modifikationer som kørestolslifte og ramper.
  Hvordan til at finansiere et køretøj med kørestolsadgang. Må din forskning om prisfastsættelse for kørestolsbrugere varevogne og modifikationer som kørestolslifte og ramper.

  For eksempel kan det Muskelsvindfonden Family Foundation kunne hjælpe, hvis du har Muskelsvindfonden eller United Cerebral parese kan være i stand til at hjælpe dig med at finde ressourcer, hvis du har CP. Din anden mulighed ville være at finde nonprofits, der ikke er specifikke for et handicap. Nogle af disse muligheder vil omfatte Jaycees, frimurerne og andre filantropiske grupper. Husk på, at dem, der ønsker tilskud skal anmode om dem på en ordentlig måde. Dette vil fremskynde tingene op betragteligt og give dig en bedre chance for at få kørestolen van du har brug for.

 3. Overvej statslig hjælp - Afhængigt af dit handicap, hvis du er på Social Security Income (SSI), kan du være berettiget til det PASS program. PASS står for plan til at opfylde Self succes. På PASS planen, skal du oprette dig en plan for at hjælpe med at opnå en bedre levestandard for dig selv. For eksempel kan du sige, at du har brug for en kørestol van at gå i skole eller til at blive ansat uden for hjemmet. Pengene for van betaling bliver sendt til dig hver måned, så du kan håndtere din betaling.

  Betalingen vil fortsat blive betalt fuldt ud eller delvis, afhængigt af prisen, så længe du fortsætter med at arbejde hen imod dit mål. Dette er en vidunderlig mulighed for folk, der ikke er i stand til at sikre finansiering af deres kørestol adgang gennem en nonprofit agentur.

 4. Sikker traditionel finansiering - Hvis du planlægger at købe en kørestol tilgængelige van fra en bilforhandler, kan du være i stand til at opnå finansiering, afhængigt af din kredit og evne til at betale dit lån. Almindelige lån spænder fra tre til fem år. Men når de køber en kørestol tilgængelige varevogn, kan du være i stand til at få finansiering til længere lånevilkår.

  For eksempel vil nogle finansieringsselskaber, der arbejder med tilgængelige bilforhandlere giver dig mulighed for at sikre et lån i seks til ti år. Generelt, hvis du køber en brugt kørestol van, vil du ende op med kortere vilkår, end hvis du køber en ny varevogn.

 5. Overvej en fundraiser - Hvis du har overvejet alle de ovennævnte muligheder og stadig finde dig selv brug for en kørestol van, så er du måske lyst til at prøve og holde en fundraiser. Hvis du har venner og familie, kan du nemt planlægge en særlig middag eller begivenhed for din by. Da hver person / familie kommer til arrangementet og tilbyder penge, kan dette gå ind i en fond til en kørestol rampe eller lift. Fundraising ideer er fremragende og kan variere fra ture til middage til at sælge tingene for profit. Hvis du har midlerne, kan du have en berømthed auktion da de generelt er meget populære.
  Lær om at betale for kørestolsbrugere varevogne og modifikationer kan lide ramper og elevatorer. Søg tilskud til kørestolsbrugere køretøjer.
  Lær om at betale for kørestolsbrugere varevogne og modifikationer kan lide ramper og elevatorer. Søg tilskud til kørestolsbrugere køretøjer.

Mens sikre penge til en kørestol tilgængelige køretøj kan være tidskrævende, er det ofte nødvendigt for folk, der ikke kan bruge en standard køretøj. Det vigtige ting at huske er, at det ikke er umuligt. Du kan ende i en ny kørestol van der er alle jeres med lidt vedholdenhed og hårdt arbejde.