E2a

Hvordan til at finansiere en ny bil

Måske du har set de prisintervaller for et nyt køretøj og undret mig over hvordan man kan finansiere det, således du har søgt efter denne side. Du er kommet til det rigtige sted, læse denne artikel for at lære at betale for et nyt køretøj i overkommelige måder. Som du tager nedenstående trin for at finansiere en ny bil, skal du huske, at det er vigtigt for virkelig at forstå, hvordan budget beslutningsproces og økonomisystemer arbejde. Hvis du ønsker en reel kant, når du beskæftiger sig med bil sælgere, så du måske ønsker at afhente nogle klasser for at lære mere om regnskab og økonomi. Klik her for fri information om online skoler, der kan hjælpe dig med dette.

At finansiere en ny bil:

Hvordan til at finansiere en ny bil. Kend dine betalingsmuligheder.
Hvordan til at finansiere en ny bil. Kend dine betalingsmuligheder.
  1. Angiv dit budget. Før selv vælger et nyt køretøj, skal du vide, hvor meget du kan tillade sig at bruge fra dit månedlige budget. Liste din månedlige indkomst og opsparing, en liste over alle dine månedlige udgifter, og få forskellen mellem de penge, du får, og de penge, du bruger. Balancen du beregne tjener som en retningslinje i at vælge det nye køretøj, der passer i dit budget.
  2. Vælg din nye bil. Overvej dit budget, dine transport behov og vaner i at vælge din bil. Kend prisklasser fra dine foretrukne biler ved at kigge på reklamer, surfe på nettet, besøger automotive butikker, og spørge rundt. Hvis du planlægger at tage en ny lejekontrakt, kender kilometertal og tidsbegrænsning af lejekontrakten, de månedlige betalinger og andre udgifter.
  3. Kend dine betalingsmuligheder. Nu hvor du har indsnævret din liste over foretrukne nye lastbiler eller biler i henhold til dine behov for transport og budget, kender dine betalingsmuligheder for bilerne. Shoppe rundt for at sammenligne priserne og betalingsmuligheder af forskellige sælgere. Du kan chance på nye motorkøretøjer, der tilbydes på en rabat, såsom nye handelsaftaler biler. Kend de finansielle satser långivere og banker; få godkendt af en långivende selskab til at finansiere den automotive gennem dette selskab i stedet for at betale med en hastighed, der er indstillet af den automotive sælger.
  4. Bestem din ned betaling. Kontakt din månedlige budget til at vide, hvor meget at tilbringe så ned betaling for din nye bil. Vær opmærksom på, at jo større ned betaling, du laver, jo mere sparer du i det lange løb. Dette skyldes, at dine ekstra månedlige betalinger akkumulere interesse.
  5. Bestem din betaling varighed. Finansiering af en ny bil betyder, at du betaler et fast beløb for det på månedsbasis, indtil du har betalt det fulde beløb. Hvis du planlægger at bruge en lav beløb hver måned, forventer, at du betaler for det i længere tid og den samlede pris, du betaler, er højere. Hvis du er villig til at betale et højere beløb i en måned, vil du udfylde dine betalinger hurtigere.
  6. Tal med sælgeren. Når du har planlagt din finansielle strategi, skal du gå til den automotive sælger og forhandle nyvognsprisen ved at sammenligne med de satser, givet til dig af en långivende selskab. Må ikke stoppe ved en sælger, gå til forskellige sælgere og se hvilken en giver dig den bedste deal.
  7. Betal din afgifter. Når du har fået din nye bil, skal du huske at betale for det regelmæssigt. Du behøver ikke lovligt ejer køretøjet, medmindre du har betalt for det helt, hvis du holdt op med at betale for det, vil dit køretøj tages tilbage. Hvis du har en legitim grund til ikke at give betalinger til tiden, så tal med din långiver eller sælger.

Finansiering af en ny bil er nemt

Finansiering af en ny bil er nemt, men det kræver disciplin og tålmodighed til at betale din månedlige kontingent regelmæssigt. Du kan blive motiveret ved fortsat at tage online klasser i finansiering - du vil lære, hvordan markederne og investere arbejde, og du kan finde ud af nye måder at administrere dine penge, så hver dollar strækker længere. Må ikke bekymre dig, vil du vænne dig til det, og du vil være kørsel dit eget køretøj på ingen tid.