E2a

Hvordan til at finansiere din kørestol tilgængelige køretøj

Det betyder ikke

Det betyder ikke, at bare fordi du har et handicap, du er nødt til at begrænse dig selv og hvor langt du går. Selv når du allerede har en kørestol og kan klare sig med offentlig transport, kan du stadig finde det nyttigt at have dit eget køretøj eller van. Men ville du brug for et køretøj, der er ændret og modificeret til at opfylde dine behov. På markedet i dag, er der mange muligheder og muligheder for at få sådanne køretøjer, der er lavet kørestolsadgang. Derfor kan personer med handicap får for sig selv ved at have deres eget køretøj og opnå en højere grad af selvforsyning. Hvis du ønsker at få på vej med dit eget køretøj, men bekymre sig om de omkostninger, så bør du overveje måder at finansiere din drøm køretøj. Du kan bruge disse trin til at hjælpe dig:

Hvordan til at finansiere din kørestol tilgængelige køretøj. Overvej, hvad du ønsker at købe.
Hvordan til at finansiere din kørestol tilgængelige køretøj. Overvej, hvad du ønsker at købe.
  • Overvej, hvad du ønsker at købe. Hvis du har indstillet dine øjne på et bestemt køretøj, sørg for, at den opfylder alle dine behov. Hvis du er korte om forbrugsvarer indkomst, så sørg for at du får noget, der er praktisk og det ville være til gavn for dig. Praktisk er godt, så længe det bliver arbejdet gjort. Under dette i tankerne, behandles først omkostningerne ved at købe en allerede ændret køretøj versus at få en brugt bil og ændre det ved dig selv eller sammen med nogle familie og venner. Kostprisen for en tilgængelig køretøj er prisen på det nye køretøj plus de modifikationer, der omfatter installation af rampen. Hvis du allerede har et eksisterende køretøj, kan du overveje at ændre det. Hvis der i sidste ende du vurderer, at en ny bil vil være mere af en investering, så gå med det.
  • Tjek dine finanser og finans tidsplan. Långivere er bedre med folk, der ved hvad de vil og har en plan, hvordan man får det. Husk, at du er nødt til at tage sig af din kreditværdighed, så det er bedre at lave en økonomisk plan for, hvordan du vil købe bilen. Liste dine aktiver og indtægtskilder, og hvor meget du kan betale, og hvor meget du har brug for at hæve. Liste hvor meget du har råd til at betale, og hvis du vil tage på et andet job eller finde en anden indtægtskilde at foretage de betalinger. Hvis du holder dig med din økonomiske plan, vil det danne dig senere.
  • Kig efter tilskud og finansiel støtte. Der er mange organisationer og kontorer, der strækker hjælp til dem, der har handicap. Husk, at det er bedre at få midlerne uden renter og holde gælden på et minimum. Derfor er det god praksis at se på alle steder for midler og gøre ansøger om lån en sidste udvej. Jo mere du betaler for dit køretøj på forhånd, jo mindre interesse vil du opnå. Du kan gå til din lokale social service og spørge hvilke tjenester og tilskud er til rådighed for dig. Du kan også gå til støttegrupper og ikke-statslige organisationer. Du kan også tjekke hjemmesiden accessible.org .

Sidste udvej er at gå til en traditionel finansiering handler ligesom auto forhandlere. Nogle fungerer som mæglere, og de vil hjælpe dig med at få betaling tidsplan, du har råd til. Må ikke være bange for at forhandle. Kig efter de bedste tilbud før slå sig ned med en finansmand. Husk, at du skal betale for køretøjet, så du er nødt til at gøre forskning og sørg for dine interesser er omfattet.