E2a

Hvordan til at bevare roen, mens man kører

Du kan aldrig pin ned antallet af ofre som følge af gadeoptøjer

Du kan aldrig pin ned antallet af ofre som følge af gadeoptøjer. De tal tusinder men statistikken er ved at ændre hver dag. Men en isnende faktum er, gadeoptøjer tager liv voldsomt. Alt, hvad du så omhyggeligt bygget på: realisering, omdømme, familie og karriere - alt gået i en flash på grund af gadeoptøjer. Så hver gang du får i din bil, skal du huske at det liv du gemmer kan være din egen og andres, hvis du bevare roen.

Her er nogle forslag til at hjælpe dig forblive rolig under kørsel:

. 1 Husk på dette i tankerne: Alt kan sætte dig OFF Der er mange undersøgelser om gadeoptøjer, der afslører, at der ikke er nogen specifik profilering til rådighed for folk, der er tilbøjelige til gadeoptøjer.. Nogen fra i alderen fra 18 til 75, lykkes eller ej, uddannet eller ej, fremtrædende eller ej, velhavende eller kæmper er mulige kandidater til gadeoptøjer. Det begynder uskyldigt nok, når man tænker denne driver afbryde Dem, kører for langsomt, eller dyt gentagne gange. Du lader det passere. Så en hændelse fører til en anden, indtil vrede bygger op. Du er nødt til at indse, at folk, der dræber, lemlæster, slog op, eller ødelægge andre køretøjer "har haft det op til der", når de endelig blæste en fuse. Det er en hændelse, der fortsætter med at tilføje op og tilføje indtil gadeoptøjer kommer til et hoved og helvede bryder løs.

2. Aldrig nogensinde køre, når du er ked af det eller vred. Allerede er i denne oprevet tilstand nederlag målet om at køre stille og roligt. Så okay, kan der være tilfælde, hvor du ikke har nogen intentioner om at blive nervøs, men cashier var så uhøfligt at du under check ud af, at du begynder at blive vred på din vej til parkeringspladsen. Hvad med stuvning dine dagligvarer og på vej til en nærliggende café at falde til ro? Hvis du er i nærheden af en biograf, se en film først hjælpe med at bringe dig ned fra din agitation. Eller gå det ud, før det bliver bag rattet. Bed om Herrens fred og for hans beskyttelse at overtage indtil du er sikkert hjemme.

Hvordan til at bevare roen, mens man kører. Husk på dette i tankerne: alt kan sætte dig OFF.
Hvordan til at bevare roen, mens man kører. Husk på dette i tankerne: alt kan sætte dig OFF.

3. Undgå at køre i myldretiden. Gøre, hvad det tager at sikre, at dit drev bliver så rolig og så stress-fri som muligt. Hvis du er nødt til at vågne op tidligere, end du er vant til, så gør det, så du ikke behøver at stå over for trafikpropper hovedet på. Ved arbejdstids udgang, lad myldretiden lette lidt op, før du får i din bil til hoved hjem. Hvis du er nødt til at løbe ærinder, vælger at pendle eller gå så vidt muligt i stedet for at køre. Hvis du har en virkelig vigtig aftale plan din kørsel tidsplan tidligt at undgå at køre hurtigt eller agiterende andre bilister på vejen til dig for at gøre det til tiden.

4. Overhold færdselsreglerne og kørsel høflighed. Dit ansvar breder sig til andre bilister samt love vejen.

  • Grøn betyder GO, Gul betyder Sæt farten ned, mens rød betyder STOP.
  • Signal ved vognbane
  • Kør sig inden for hastighedsgrænsen.
  • Brug din horn meget sparsomt.
  • Må ikke bagklappen.
  • Skift dine lygter til nærlys når det er muligt.
  • Og aldrig give nogen fingeren.
Du kan aldrig pin ned antallet af ofre som følge af gadeoptøjer. Aldrig nogensinde køre, når du er ked af det eller vred.
Du kan aldrig pin ned antallet af ofre som følge af gadeoptøjer. Aldrig nogensinde køre, når du er ked af det eller vred.

5. Styr på miljøet i din bil. Brug klimaanlægget eller varmeapparatet for at holde temperaturen i bilen behagelig, lytte til beroligende musik, eller pop i en audio-cd med din yndlings komiker. Gøre næsten alt for at gøre din kørsel positiv og behagelig.

6. Motion, når sidder fast i trafikken. Vrik tæerne, stræk dine arme og ben, dybt ånder ind og ud, og tænke opholder sig afslappet, mens bag rattet.

I dag, før det bliver i din bil, så spørg dig selv: "Er jeg klar til at køre stille og roligt i dag?" Hvis du føler dig selv en smidgen af tvivl, skal du ikke komme bag rattet.