E2a

Hvordan man vælger sten udskæring værktøjer

Carving er en kunst, der kræver ikke blot tålmodighed og dygtighed

Carving er en kunst, der kræver ikke blot tålmodighed og dygtighed, men også egnet værktøj og udstyr. En carving værktøj kan ikke bruges til alle typer udskæring og klipper. Det skal matche din stil, dit mål og vigtigst af alt, rock type, du bruger. Faktisk dygtighed og tålmodighed er ikke nok for en vellykket udskæring. Matchende det rigtige værktøj med den rigtige rock er i top betydning. Hvis du planlægger at starte carving, her er måder om, hvordan du vælger sten udskæring værktøjer.

  1. Overvej dine udskæring behov. Ved udvælgelsen af en sav, som du vil bruge i skæring store overskydende dele og sten selv, er det eneste du behøver at overveje, hvilken type sten du udskæring. Forskellige bjergarter kræver forskellig sav. For eksempel, hvis du bruger kugler eller granit kan du bruge en motorsav, fordi disse sten er de hårdere dem. Løvsav eller nøglehullet, eller anden lille håndsav kan anvendes til lettere sten som fedtsten, osv.
  2. Få en pitching værktøj og en hammer til at slå ned enorme parceller. Når du allerede har stenen til at blive lavet, så brug en pitching værktøj og en hammer til at skære ned store dele og gøre det tættere på din rettet figur. Ligesom save, pitching værktøjer og hammer bør også vælges baseret på den slags sten du bruger. Harder sten brug tungere hammer. En hammer for dette normalt vejer 2 til 4 pounds.
  3. Få dig alle former for mejsler. Mejsler er også vigtige redskaber i udskæring. Der findes forskellige typer af mejsler. Alle har forskellig brug. Vær sikker på at få dig alle disse. Prøv hver enkelt og opfinde din egen stil. Denne del vil være en trial and error at se, hvilke blandt disse mejsler passer til din stil, de kanter, du ønsker, og din komfort samt slags sten, du arbejder med.
  4. Gør dig bekendt med de forskellige raspe og filer så godt. Bemærk, at raspe og filer har forskellige kvaliteter til forskellige slags sten. Raspe og filer med større tænder er gode til at udglatte hårdere klipper. Lettere og blødere sten kan være godt med de mindre. I bedste fald gøre dig bekendt med de forskellige grove af raspe og filer, og personligt afgøre, hvilke af dem er bedst til dine udskæringer.
  5. Forbered alle de tunge udstyr til granit. Husk, at granit er den hårdeste rock. Så når du arbejder med det, skal du sørge for at sikre dig selv med de rigtige tunge udstyr såsom et sæt af hårdmetal-spids. Et sæt af dette omfatter tunge filer og raspe, og mejsler egnet til en granit type. I bedste fald forberede andre magtfulde udskæring værktøjer samt når du arbejder på en granit sten, ligesom pneumatisk hammer.
  6. Korrekt håndtering af carving værktøj. Carving værktøjer skal behandles med al omhu for at forlænge sit liv. Det bør kun anvendes i en lang envejsrør slagtilfælde. Ellers dens vinger vil svække på ingen tid.
Hvordan man vælger sten udskæring værktøjer. Overvej dine udskæring behov.
Hvordan man vælger sten udskæring værktøjer. Overvej dine udskæring behov.

Matcher dine udskæring færdigheder og tålmodighed med de rigtige udskæring redskaber kan udgøre forskellen mellem en god skulptur og et dårligt udført kunst. Så vær bevidst og opmærksom på forskellig carving udstyr.