E2a

Hvordan man skriver en stor skål

Hvis du får den ære at gøre en skål for en person tæt på dig, det være sig til et bryllup eller en særlig lejlighed, tager tid at forberede og gøre det til en mindeværdig én for den person, og alle gæsterne deltage.

Nedenfor er nogle tips til at guide dig i en, hvordan du kan skrive en stor skål, der vil gøre begivenheden mere betydningsfulde og speciel.

  • Tilføj et personligt præg på toast. Grunden til at du bliver bedt om at gøre toast er fordi du har et særligt bånd med honoree, der ikke deles med andre. Det betyder også, at du kender honoree på et mere personligt plan. Giv gæsterne et indblik i honoree barndom, hobbyer eller interesser, som ikke alle kender.
  • Hold det kort. Din toast, selvom det er en særlig del af ceremonien, er absolut ikke højdepunktet. Må ikke bruge for meget tid i programmet laver en tale. Gæsterne vil blive kede til døden. De kan endda dø af sult, hvis din toast forud middag.
  • Vælg et højdepunkt. Skriv nogle højdepunkter honoree på et ark papir, og vælg 1 til 3, som du ønsker at nævne i din toast. Dette kan være den mest romantiske ting han nogensinde har gjort eller endog den modigste én. For en meget vellykket honoree, er der ingen grund til at opregne alle hans resultater, som du vil gå på i timevis.
  • Overhold fornemmelsen af begivenheden. Hvis fejringen er formel, forberede sig på at gøre en skål, der passer til stemningen og de mennesker, der vil deltage. Dit valg af ord og indholdet af dit indlæg bør være passende. På den anden side, hvis fejringen er temmelig laid-back og afslappet kan du tilføje nogle humor til din toast. Dette vil holde din toast interessant og underholdende for alle gæster. Også være opmærksom på dit valg af ord og humor, hvis der er børn rundt.
  • Se hvordan andre mennesker gør det. Der er en masse film, tv-udsendelser og bøger, som du kan bruge til reference eller inspiration til toast. Google det på internettet, og du vil blive overrasket over de hundredvis af prøver, som du vil se. Uanset hvad der sker, kun bruge dem som inspiration til at få ideer, men ikke kopiere dem. Chancerne er, honoree eller nogle af gæsterne har allerede hørt toast som du har kopieret andre steder.
  • Må ikke genere honoree. Selvom dette kan være sjovt at nogle af gæsterne, er der en mulighed for, at du vil fornærme honoree. Vælg en anden vinkel til din humor i stedet for pinlige mennesker.

Læs din første udkast til dig selv et par gange og redigere efter behov. Del det med en ven, der også kender honoree for feedback. Når du er tilfreds med resultatet, begynde at øve levering og timing.

Hvordan man skriver en stor skål. Tilføj et personligt præg på toast.
Hvordan man skriver en stor skål. Tilføj et personligt præg på toast.

Selv om det ville være rart for dig at huske din toast, kan du holder dig til at læse dine noter, hvis du er mere komfortabel med denne fremgangsmåde.