E2a

Hvordan man opbygger en hjemmelavet keramik hjul

Keramik er et af de kunstarter, der du kan udvikle til yderligere at forbedre din kreativitet og fantasi, det være sig en virksomhed eller en hobby. Men det er et faktum, at du også er forpligtet til at skallen ud et par bukke til at købe det nødvendige udstyr såsom en ny eller en antik keramik hjul. Dette udstyr spinder en plade af ler placeret vandret og i en cirkulær måde, mens det bliver formet af en pottemager bruge sine hænder til at skabe en blød og jævn overflade, især for keramiske vaser, urtepotter, fade, skåle og andre kunstgenstande ler boligtilbehør .

Hvordan man opbygger en hjemmelavet keramik hjul. Første ting, du skal konstruere er rammen.
Hvordan man opbygger en hjemmelavet keramik hjul. Første ting, du skal konstruere er rammen.

Det kan koste en stor sum penge, hvis du vil købe det, især hvis det er allerede en antik, men det gode er, at en drejeskive også kan gøres ret hjemme for ikke mere end hundrede dollars. For at hjælpe dig på hvordan man opbygger en hjemmelavet drejeskive, her er de trin, du skal tage.

  1. Første ting, du skal konstruere er rammen. En 30-tommers terning ramme kræver fire stykker 4-ved-4s og 10 2-by-4s. Har det skåret i længder af 30 inches. Bortset fra rammen selve træet, skal du også 24 stykker af 6-tommer bolte og 7,5-tommers bolte sammen med nødder, en Weller og skiver. Disse materialer er nødvendige for at fastgøre rammen på plads. For den opretstående ramme, placere den i hjørnerne og placere det på en sådan måde, at det vil danne en 90-graders vinkel før endelig markerer huller til boring. For at sikre de opretstående og nederste rammer, skal du bruge 6-tommer bolte sammen med låseskiver og møtrikker.
  2. Næste ting er monteringen af de øvre tværelementer. Du skal bruge 3 stykker af 2-ved-4 og 28 stykker af 3/4-inches lang. Hvis du laver dette projekt for første gang, ville det være bedre at groft skåret de tre 2 med 4 s til omkring 30 inches lang for lettere trimning og justering. To af dem vil blive brugt som fodstøtter ofr den weller, der skal tilpasses den pottemageren, der vil bruge det til sin keramik vase, ler kunst, urtepotter og andet boligtilbehør.
  3. Efter de tværvanger, er det næste skridt barnestolen monteres understøtning, top lejer og arbejdsbord. Nødvendigt for disse dele er 4 stykker af 2-efter-4, der er 30 inches i længden. Ved at sætte støtter og weller, sørge for, at det er nivelleret i forhold til den nederste ramme. Du kan tjekke det ved at opstille bundrammen og truing det. Fastgør disse dele på forsiden og bagsiden dele af rammen ved hjælp 7-by-1/2-inch bolte.
  4. Og nu, er du klar til at forbinde remskiven. For at tilslutte remskive til svinghjulet aksel, kan du bruge epoxy lim eller svejse det op. Fra krydsfiner, klippe et 23-tommer cirkel at blive fastgjort til akslen ved hjælp af 2 tommer V-bolte. Ved at lave en afstøbning af svinghjulet, kan du bruge cement til at forme tagpap hele disken. Efter dette, skal du placere dyvler af træ i de huller, der er blevet forborede. Hæld cement i formen. Skift dyvler til 5-tommer bolte som cementen hærder. Lad det stå i 24 timer, før du sætter den cirkulære træ.
  5. Endelig er du klar til at fastgøre svinghjul, der kan gøres ganske enkelt ved at skubbe pude-blok leje over akslen. Og nu er du klar til at gøre din keramik vase, ler kunst, urtepotter og andet boligtilbehør.

Til sidst, du der har de enkle og handy trin på hvordan man opbygger en hjemmelavet keramik hjul.