E2a

Hvordan man laver gardiner og gardiner

Lær om draperi stof og syning gardiner

Gardiner og vinduer dæksler kan tage en kedelig værelse og gøre det spektakulære. Med lidt stof og kreativitet kan du oprette gardiner og forhæng, der gør dit værelse sofistikeret eller funky, hvad der passer værelset. Følg disse instruktioner for hvordan man laver dem derhjemme.

Materialer:
Målebånd
Drapere stof
Liner stof
Saks
Drapery hardware, herunder stang
Symaskine og tråd

Hvordan man laver gardiner og gardiner. Beslut hvor lang undergardiner skal være.
Hvordan man laver gardiner og gardiner. Beslut hvor lang undergardiner skal være.
  • Måle vinduet. Brug din målebånd til at måle bredde og højde af vinduet. Hvis du allerede har et forhæng stang som du vil bruge, måle, at så godt, da det er bredere end vinduet. Husk, at disse målinger ikke omfatter de ekstra kvoter for hem, stang lomme øverst eller sidesømmene. Hvis du vil have gardiner og gardiner, der er fuld og bølgende, så bliver du nødt til at tilføje ekstra stof ind i dine beregninger.
  • Beslut hvor lang undergardiner skal være. Gardiner kan hænge på gulvet, samles på gulvet eller hænge til lige under vinduet. Valget er dit. Når du beslutter, hvordan du vil have din gardiner til at se, måle, at længden.
  • Køb stoffet. Når du køber stof er det bedst at fejle på siden af forsigtighed og orden mere, end du tror, du får brug for. I de fleste tilfælde vil du ønsker dobbelt længde og dobbelt til tredobbelt bredden. Dette giver mulighed for alle sømme, nogle bølgende for bredden og for eventuelle fejl, du måtte have foretaget i målingen.
  • Vask stoffet. Vask og tør stoffet, så hvis det kommer til at krympe den gør det, før du begynder at skære. Stryge stoffet for at skabe en glat overflade.
  • Opmål og marker panelerne. Hvis du gør vinduet gardiner, som har to identiske paneler, så den bedste måde er at folde stoffet i halvdelen derefter begynde at måle og markere, hvor dine nedskæringer skal være. Igen, du ikke ønsker gardiner, der passer stramt over vinduet så for bredde, du skal også måle sømmen på hver side, ikke den faktiske ansigt af panelet. For den længde du ønsker at være mere præcis. Opret markerer hvor at folde stangen lomme i toppen. Hvis du bruger ekstra tykt hardware eller stænger husk at tjekke bredden. Derefter markerer forneden for, hvordan det skal hænge. Dobbelttjek dine målinger flere gange, når det kommer til længde. Du ønsker ikke at skulle gentage sømmen.
  • Adskille panelerne. Når alt er markeret på begge sider, klippe stoffet til at adskille de to paneler.
  • Sy for linjefart og side kanter. Når du syr gardiner, er det ofte lettere at placere liner på bagsiden af stoffet og sy liner til det på samme tid, du syr kanter. Dette gør færre synlige søm linier. Fold stoffet over beklædningen forneden bredde derefter sy sømmen.
  • Sy stangen lommen og forneden. Sy langs sømmene du markerede tidligere. Kontroller, at sømmene top og bund overlapper foringen stoffet, så det er syet sikkert og er skjult af Draperiet stof.
  • Tråd undergardiner på stangen, så hænge på plads. Når gardinerne er syet, er de klar til at hænge. Skubbe stangen gennem stangen lommen på begge paneler derefter lægge stangen. Arranger panelerne til det udseende, du ønsker.

Making gardiner og forhæng er nemt, så længe du bruger den ekstra tid til at kontrollere dine målinger og træffe beslutning om det udseende, du ønsker, før du går i gang med at skære og sy. Følg disse instruktioner, og du kan lære at lave gardiner og enkle forhæng til at tilføje flair til ethvert rum i dit hus.