E2a

Hvordan man laver en hjemmelavet stressbold

Realiseringen af et hjemmelavet stress bold kan være en sjov måde at lindre stress helt af sig selv. Når du er færdig, vil du have en unik gave eller en måde at holde lindre din stress dag efter dag.

De materialer, du bliver nødt til at lave en hjemmelavet stress bold, er:

Hvordan man laver en hjemmelavet stressbold. Find et arbejdsområde.
Hvordan man laver en hjemmelavet stressbold. Find et arbejdsområde.
  • En part ballon ikke oppustet
  • Hvedemel fra dit køkken (enhver art vil gøre)
  • Køkken suppeske eller korn ske
  • En medium til stor størrelse køkken tragt
  • En sugerør, blyant eller en lignende genstand, der vil passe ind i tragten
  • Saks

Find et arbejdsområde

Find et arbejdsområde, hvor du kan sidde eller stå komfortabelt. Realiseringen af et hjemmelavet stress bold kan være trættende og tidskrævende. Saml dine materialer er anført ovenfor, og sprede dem ud på et bord eller skrivebord foran dig. Du ønsker måske at dække bordet med avisen eller en beskyttende klud for at forhindre mel spildes på det. Vær parat til at støvsuge mel fra området, når du er færdig. Dette kan være en rodet projekt.

Nu er du klar til at begynde

Nu er du klar til at begynde. Stræk din ballon over den mindre ende af tragten, og sørg for pasformen er stramt. Den ende af ballonen skal strækkes åben nok, så du kan se ned inde i det, når du ser gennem den store side af tragten. Ved hjælp af skeen, for at score små mængder mel i tragten begynde. Brug sugerør eller blyant til langsomt at skubbe melet ind i ballonen gennem tragten åbning. Det kan tage nogle trial and error at se, hvor meget mel du med succes kan skubbe ind i ballonen på én gang. At gentage denne proces, indtil ballonen er fuld af mel.

Deres mel-fyldt ballon vil ikke være meget stor

Nu er du klar til at begynde. Deres mel-fyldt ballon vil ikke være meget stor.
Nu er du klar til at begynde. Deres mel-fyldt ballon vil ikke være meget stor.

Deres mel-fyldt ballon vil ikke være meget stor. Forsøg ikke at "puste" ballonen med mel. Kun fylde det op, som du ville ethvert fartøj. Du må ikke puste ballonen med luft inden påfyldning med mel. Når luften er frigivet, vil du blive overøst med mel, og du vil få et stort rod at rydde op. Der er ikke en stress bold derude, der kan lindre den slags stress!

Når ballonen er fyldt med mel

Når ballonen er fyldt med mel, forsigtigt fjerne det fra tragten. Stilken af ballonen bør ikke indeholde mel. Du skal bruge dette til at binde ballonen sikkert, fældefangst mel indeni. Wrap stammen af ballonen omkring en finger og en knude. Skub knude ned med fingrene, forsøger at få det så tæt på mel-fyldte del af ballonen som muligt. Røverkøb overskuddet af ballonens stilk med en saks, efter at du er sikker på, at knuden er sikker.

Nu ved du, hvordan man laver en hjemmelavet stress bold. Disse poster gøre store gaver og endnu bedre samtale stykker. Put en på hjørnet af dit skrivebord, og du vil have svært ved at forlade det alene. Hvad er en fantastisk måde at styrke musklerne i hånden og lindre stress på samme tid!