E2a

Hvordan man laver en flettet tæppe

Realiseringen af et flettet tæppe er et sjovt projekt for en regnfuld dag weekend

Realiseringen af et flettet tæppe er et sjovt projekt for en regnfuld dag weekend. Hvis du ønsker at lære at lave denne traditionelle håndværk du kan. Alt du behøver er et par materialer, nogen tid, og disse instrukser.

Materialer:
Farvede stofrester af gamle tøj
Saks
Stoppenålen
Synål
Tråd
Robust streng

  1. Forbered materialet. Skær gammelt tøj i strimler af stof at foranstaltningen to inches lang. Prøv at holde fast i materialer, der er ens i stoffets tykkelse, såsom t-shirts og andre tynde bomuld alle sammen. Hvis du blander stoffer såsom tynd bomuld med en tyk ulden, vil du ende op med ujævne og pladskrævende fletninger. Sy så mange strimler, som du sammen kan så du har tre lange strimler af stof. Disse strimler skal være flere meter lang og kan gøre en stor bunke på gulvet. Sørg for, at du holder de tre strimler bunker adskilt, så din fletning ikke bliver snerrede.
  2. Binde enderne af tre strimler stof sammen til en løkke. Når du har løkken, binde det rundt om stolen af et ben eller sende at forankre stykke. Vær sikker på at finde et objekt, som du nemt kan binde til et anker og samtidig være i et behageligt sted for dig at sidde og flette tæppet.
  3. Hold materialet stram i dine hænder og start din fletning. Fletning tæppet ligner sammensnoning hår. Hold de tre strimler fra hinanden. Derefter starter med den rigtige strimmel, videregive denne strimmel over midterrabat. Derefter passere venstre strimmel over den nye midterrabat (hvad der startede ud til højre). Fortsæt skiftevis fra højre til venstre side, som du fletter en strimmel over den anden i en tredelt fletning. Prøv at holde materialet undervises som du konstruere fletning for en strammere tæppe senere.
  4. Fortsætte med at oprette en fletning. Hold fletning indtil du har en lang, sammenhængende fletning. Hvis du har brug for at tilføje flere strimler af stof, kan du bare sy dem til slutter, når du løber tør. Nogle mennesker foretrækker at kun arbejde med korte strimler i stedet for at skabe de lange tove i trin to, mens andre ikke kan lide at skulle stoppe for at tilføje materiale, når de løber tør. Det er op til dig. Vælge, hvad der virker nemmeste.
  5. Brug fletning til at gøre dit tæppe. Nu hvor du har en meget lang fletning du vil spole det ind i din tæppe. På en flad overflade starte med enden af fletning. Wrap en flad cirkel omkring enden. Curl to eller tre cirkler til at starte.
  6. Lace tæppet. Brug af stoppenålen og tunge streng blonder frem og tilbage over de cirkler positionering din nål over en fletning derefter under den næste. Efter snøring de første tre cirkler sammen, begynde at gøre tæppet større.
  7. Wrap anden cirkel omkring det ydre af den foregående derefter snøre den cirkel. Fortsæt med den rutinemæssige af indpakning en ny cirkel så snøring at cirklen for at gøre den sikker. Hold cirkelbevægelser rundt og holde tæppet fast, indtil den når den ønskede størrelse.
  8. Ved afslutningen af fletværket, taper stoffet til en tynd fletning. Så trimme kanterne og sy enden til den tidligere sløjfe af tæppet.

Oprettelse af en flettet tæppe derhjemme er enkel og sjov

Hvordan man laver en flettet tæppe. Binde enderne af tre strimler stof sammen til en løkke.
Hvordan man laver en flettet tæppe. Binde enderne af tre strimler stof sammen til en løkke.

Oprettelse af en flettet tæppe i hjemmet er simpelt og sjovt. Bare have en vis tålmodighed og følg disse instruktioner. Du får en komfortabel tæppe på ingen tid.