E2a

Hvordan man laver en collage af følelser

Har du føler behov for at offentligt vise dine følelser uden at kompromittere dit privatliv? Denne kunstprojekt er ideel til den kreative side af dig. En collage af følelser kan bringe følelser gennem ord ikke din egen, et billede eller tegning, en bestemt farve. Alt dette kan forbindes med den indre psyke af en person. Den indre du kommer ud som følelsesmæssig fra det rationelle. Er det nogle gange svært at præsentere dig selv uden et medium til relæ med? Er du på en sentimental note? Hvad med at tage dette som en undtagelse?

  • Materialer. Forbered gamle magasiner, kataloger, brochurer, aviser med læsbar print, knapper, klud eller papir af forskellige farver og teksturer, ulige knick knacks, varm lim pistol, hvid lim, pensel, en saks, en kuglepen eller blyant, stick lineal , pap eller lager-kort, maling, Shellac spray.
  • Ord, udtryk, billeder. Selve meddelelsen kan være abstrakt. Som menneskelige følelser nogle gange modsatrettede, så kan en collage placere sig som en med symboler eller tegn. Prøv at behandle hvert valg med mening. Lad din energi flow fra tilfældig plukning af ord og billeder. De, der pique 'din interesse er normalt helt identificeres, giver personlighed og bringe historien i dit sind. Sommetider instinkt er den bedste skaberen af de største kunstværker. Så vil denne følelse bygning og frigivelse aktivitet. Det er god motion for sindet og et fantastisk middel til selvudfoldelse.
  • Anvendelse af design. Det er nu godt at starte med basen. Udskær en robust pap af den størrelse, du ønsker. Vær opmærksom på selvet, at en større base betyder mere tid til at udfylde pladsen. Mal med en farve efter eget valg. Farver er forbundet med følelser. Når du designer, skal du observere farve, konsistens og arrangement af udskæringer. Få et klart billede i dit hoved. Husk at hvis du er ubeslutsomme med design ikke gå videre med limning hvert stykke. Et godt tænkt på eller uorganiseret placering let kan ses med et enkelt blik af enhver tilskuer, der tilfældigvis til at se dit arbejde.
  • Optimering af dine materialer. Varm lim påføres tykkere materialer eller to / tre-dimensionelle genstande. Hvid lim er tilrådeligt på klistre flade stykker til en flad overflade. Vedhæft overensstemmelse hermed og lad tørre ud, før et nyt stykke ved siden af. Dette vil sikre, at dit design er robust nok til at vare, når det er tid til at hænge.
  • Sidste hånd fremmane stemningen. Kærlighed, vrede, håb, frygt, tillid, lykke, lyksalighed er blot nogle eksempler på forskellige nuancer af følelser. Hver eneste følelse kan placeres på en collage. Et væld af billeder, et digt eller berømt citat kan være en del af dette. Når du har alle indstillet og tørret op collage og dens dele, anvende rigeligt med shellak. Sørg for, at ingen kanter stikker ud før sprøjtning, medmindre det er en tilsigtet ekstra dimension til collage.

Hvem siger kun en professionel kunstner kan give et væld af følelser

Hvordan man laver en collage af følelser. Ord, udtryk, billeder.
Hvordan man laver en collage af følelser. Ord, udtryk, billeder.

Hvem siger kun en professionel kunstner kan give et væld af følelser? En collage får mere anerkendelse også med valget af materiale. Blødhed eller højden af en følelse kan fremkaldes let. Et eksempel ville være ved hjælp af et stykke bomuld limet til siden med ordet fred. Denne form for håndarbejde er opladet få indflydelse på simple ord. Nu er det tid til at lade dine følelser skinne med denne kunst! Vær din egen kunstner og lad din fantasi gå.