E2a

Hvordan man laver en collage af billeder online

Forsøger at imponere den eneste ene, eller familien

Forsøger at imponere den eneste ene, eller familien? Ønsker alle dine billeder er gemt som tapet på din pc, men har en hård tid, som billedet til at holde? Hvad med udstationering din egen online billede collage? Det er nu den digitale tidsalder, hvor man kan mesterligt se og forbedre billeder som kunstværker. Lad os se, hvor nemt det er at så at administrere og har en samling af fotos, der vises i et særligt tema eller fra en mindeværdig begivenhed. Vi bør overveje sin personlige tid, tilgængelighed af billeder og programmet.

Hvordan man laver en collage af billeder online. Hvad du har brug for.
Hvordan man laver en collage af billeder online. Hvad du har brug for.
  • Hvad du har brug for. PC / laptop, tilmelding til Photobucket (leveres med gratis online-registrering), fotos downloadet til din pc, og en smule fantasi.
  • Forberedelser. Du skal først registrere med Photobucket. Gå til photobucket.com og give din e-mailadresse, adgangskode og egen bruger-id. Du kan nu øjeblikkeligt uploade billeder fra din pc til din konto.
  • Definition Photobucket brug. Photobucket er et websted, der tillader brugere at downloade, redigere og dele fotos / albums med folk, de vælger at være venner med. Dette site er en af de anbefalede steder. Det er lettest at navigere og ikke at nævne, brugervenlige. Med denne software, der allerede kan få adgang albums via din mobil.
  • Uploading, en synkroniseret. Når du uploader, så sørg for, at billeder kommer fra skrivebordet for lethed. Fra din konto, skal du klikke på "Vælg og Image" under "Upload billeder og videoer." Vælg "Browse" knappen for at finde dine billeder fra din pc. Håndtering af dine billeder er nu let. For startere, skal du klikke på fanen "Opret et nyt album." Omdøb dette til begivenheden eller i din smag. Klik Nyt album på Photobucket, når du har uploadet billeder igennem dette. Du kan nu begynde at gøre redigering del.
  • Deling online. Nu, var ganske simpelt nok at følge. Du kan nu dele dette med webadressen på plads automatisk i venstre side. Du har mulighed for at sende URL'en via e-mail & IM, Direct Link, HTML-kode eller IMG Code. Du kan også dele dette via Facebook på din konto.
  • Valg. Under fanen Albums, kan du nu klikke på klikke på "Rediger billeder" link. Der vises en dialogboks, hvorefter du klikker på "Opret en collage." Nu er den hårde del er overstået. Programmet lanceres nu med det samme. Fra skærmen, kan du nu vælge det layout, du ønsker. Klik på "Load Foto." Dette vil gøre det muligt for dig at have valget af uploadede foto. For farve baggrunden, afstand og grænser, kan det hele blive justeret på skærmen på brugergrænsefladen. Bare klik på "Tilpas" efter du har lagt i alle de fotos i felterne. Her kan du dreje, spejlvende et billede, fjerne røde øjne flash, resize og afgrøde. Den lysstyrke og kontrast til billeder kan også justeres.
  • Sætte det helt. Nu hvor du er færdig, skal du klikke på "Gem SlideShow" for at gemme.

Du kan vælge at få denne tilsendt eller printes ud som særlige memorabilia til at graduering eller begivenhed, som du har set frem til.

Begyndere som sådan

Begyndere som sådan, kan altid bruge Photobucket til at håndtere fotos. I en nøddeskal, er der mange kreative og fantasifulde måder at præsentere vores billeder over nettet uden at efterlade at udskrive dobbel kopier. Deling af minderne gennem en online album er hurtig, for ikke at nævne effektiv. Under alle omstændigheder kan du sikkert have det sjovt med dette projekt, da det ikke indebærer meget arbejde. Det viser bare, at i den digitale tidsalder, fotos stadig sige mere end tusind ord.