E2a

Hvordan man laver en bowling pin skabelon

En bowling pin skabelon er nødvendigt, hvis du vil lave bowling-tema invitationer og delikatesser og andre emner, der skal formes som en bowling pin. Fordi bowling pin formen er forholdsvis enkel, kan du lave din egen skabelon uanset størrelse. Bowling pin Skabelonen kan hånd-skitseret, eller hvis du er fortrolig med, hvordan de virker, kan du gøre brug af image-gør computerprogrammer. Her er nogle tips om at gøre en bowling pin skabelon.

  • Tegn en bowling pin. Hvis du er en kunstnerisk person, kan du overveje at trække din egen skabelon på et stykke papir. Bare sørg for at være bekendt med de bowling pin dele. Den øverste del skal være bredere end halsen, mens maven del skal være helt fedt. Du er nødt til at være opmærksom på begge sider af bowling pin og sørg for, at de er identiske, ellers vil du ende op med en mærkeligt udseende bowling pin.
  • Prøv at bruge et edb-program. Dette kan være lidt sværere at gøre, men det er en god mulighed, hvis din skabelon skal være edb-baseret. Hvis du ikke er så gode til at bruge et computerprogram, så prøv at kigge efter tutorials først.
  • Brug et cut-out billede. Hvis skitsering er hinsides din evne, er det meget bedre, hvis du skære en bowling pin billede fra et blad eller en avis og spore denne på et stykke papir. Selvfølgelig skal du skære et billede, der er i samme størrelse som din tiltænkte skabelon. Finde billedet med den passende størrelse, dog kan være lidt udfordrende, så overvej det næste tip.
  • Find en bowling pin billede på internettet. Internettet utvivlsomt har et væld af bowling pin billeder. Hvad er godt, er, at bowling pin billeder på internettet kommer i forskellige størrelser. Men hvis du undlader at finde et billede, der er i den størrelse, du ønsker, kan du blot importere bowling billede i din computer og få det skaleres.
  • Overfør mønstret til papiret. Når du har foretaget eller fundet bowling pin billedet, kan du begynde at spore formen på et stykke papir. Hvis skabelonen skal være robust, så sørg for at bruge en pap. Hvis ikke, kan du nøjes med en almindelig papir. Husk at spore formen omhyggeligt. Efter opsporing, kan du klippe skabelonen og bruge det efter hensigten.
  • Color skabelonen. Hvis skabelonen skal være edb-baseret, er du nødt til at sørge for, at det er passende farvet. Hele bowling pin bør være i hvid eller creme, undtagen for de to bånd af rød på halsen af stiften. Hvis du ønsker at være ekstra kreativ, kan du endda få bowling pin i utraditionelle farver. Prøve, for eksempel, violet, pink, blå, grøn og gul. Leger med farver er ideel, hvis du vil lave bowling-tema kage eller invitationer til børn.

Hvordan man laver en bowling pin skabelon. Prøv at bruge et edb-program.
Hvordan man laver en bowling pin skabelon. Prøv at bruge et edb-program.

Du kan bruge skabelonen, så snart du er færdig med at gøre det. Husk at holde skabelonen til fremtidig brug, selv om du nemt kan lave en anden, hvis der er et behov.