E2a

Hvordan man kan strikke en marginal tørklæde

Når strikke et tørklæde med frynser finde ud af hvad farve modtageren favoriserer. Det anbefales, at du køber en solid farve garn i den farve eller et broget udvalg af garn med graduerede nuancer af farven. Enten måde ved at vælge deres foretrukne farve den, der modtager tørklæde vil vide, at du var at strikke med dem i tankerne.

Hvordan man kan strikke en marginal tørklæde. Drop søm halstørklæde.
Hvordan man kan strikke en marginal tørklæde. Drop søm halstørklæde.

Det anbefales kun at bruge én farve og ikke blande farver (som i forsøget på at bruge op stumper af sidesten garn.) Udformningen af tørklæde vil dukke op bedst, hvis den samme farve anvendes.

 1. For at starte - Find ud af modtagerne yndlingsfarve. Køb 6 ounce af kamgarn vægt garn, måske lidt mere "just in case". Det er altid bedre at have for meget garn end for lidt. Den ekstra garn kan altid bruges til andre projekter, right? Du vil også få brug str. 11 strikkepinde. Hvis du ønsker - at gøre en måler.

  4 masker = 1 inch, 11 rækker = 2 tommer. (Faldt Stitch: 2 ret og 1 faldt søm = 1 tomme, 7 rækker = 2 inches).

 2. Drop søm halstørklæde - Holding begge nåle sammen, slå 40 masker. Træk den ene p.
  • Første række: Strik 3, * slå om, 2 r sm, k1. Gentag fra * hele, slutter med k2 (i stedet for k1) 40 sting.
  • Anden række: 1 r, vrang over til sidste m, k1.
  • Tredje række: K tværs.
  • Gentag 2. og 3. rækker skiftevis 38 inches slutter med anden række.
  • Næste række: 3 r, * drop næste maske, slå om, k2. Gentag fra * hele slutter med K3 (i stedet for k2).
  • Luk løst strikke maskerne. Træk arbejde så at alle droppet masker "køre" ned hele længden af tørklæde.
  • Bloker til 12 x 58 inches.
 3. Sådan blokeres - Fastgør tørklædet til en robust overflade, ikke strække det, bare lægge den på overfladen og sikkert, men fastgør den. Ved hjælp af en spray flaske fyldt med vand, let tåge tørklædet. Brug dine hænder til forsigtigt at klappe den tågede vand på og ind i tørklæde fibre. Lad tørklæde lufttørre i mindst 24 timer. Slip ikke det, indtil det er helt tørt.
 4. Fringe - Klip 3 tråde hver 12 inches lang. Fordoble disse tråde til at danne en løkke. Med højre side nedad insert hæklenål fra tilbage til forsiden via en retmaske på smalle kant og trække løkken gennem. Tegn løse ender gennem løkken og træk op stramt. Lav en bræmme i hvert retmaske på smalle ende. Trim jævnt.

Tage sig tid til at strikke et tørklæde med frynser er næsten lige så god som at sige, "jeg holder af dig," eller "Du er i mine tanker." Hver gang "giftee" sætter tørklædet på de vil tænke på dig. Der er ingen bedre følelse end det.