E2a

Hvordan man kan manipulere en polaroid billede billede

En af de frynsegoder ved at have en Polaroid kamera er, at du har den instant umiddelbart efter du har taget billedet. Det er som et digitalt kamera i den forstand, at du er i stand til at se det billede, du tog. Men så det betyder også, at du ikke kan redigere billedet, før du udskriver den. Dette udgør noget af en udfordring for dem, der ønsker at gøre mere end blot at tage et snapshot. I denne artikel beskrives, hvordan du kan manipulere dine billeder taget med et Polaroid-kamera, om det er den digitale manipulation eller den manuelle måde.

Hvordan man kan manipulere en polaroid billede billede. Manipulering digitale billeder.
Hvordan man kan manipulere en polaroid billede billede. Manipulering digitale billeder.
  • Manipulering digitale billeder. Før du får en Polaroid kamera, skal du bestemme hvilken slags manipulation ville fungere bedst for dig. Hvis du tror, du måske ønsker omfattende redigering og manipulation, så du kan være bedre stillet med et digitalt kamera. Have et digitalt kamera betyder, at du kan redigere dine billeder via en computer. Du har også en masse valg i hvilken software, du vil bruge til redigering. Hvis du vil gøre tunge redigering, beskæring og justering af billeder, så er du måske være bedre stillet ved hjælp af software som Adobes Photoshop. Adobe Photoshop CS5 har en masse forudindstillinger til billedredigering, som du kan gøre brug af. Hvis du bare vil gøre farvekorrektion og justering af nuancer, så er du måske være bedre stillet ved hjælp Adobes Lightroom. Lightroom kan du nemt justere farverne i billedet uden at skulle gøre andet omfattende redigering. Hvis du ikke har disse software, de fleste computere har standardprogrammer, der kan gøre billedredigering selv om deres evner og usability varierer meget. Der er en masse tutorials online, både i video og tekst. Du er velkommen til at lege med indstillingerne, så du kan være fortrolig med redigering.
  • Manipulering manuelle billeder. For dem, der foretrækker ikke digitalt redigere deres billeder, er der stadig muligheder for at manipulere det øjeblik, du tager et skud. Du kan spille rundt med eksponeringen tid eller hvad de kalder lukkertiden indstilling af kameraet. En langsommere lukkertid betyder mere lys kommer ind i kameraet sensor. Dette betyder lysere billeder, men på samme tid, vil kameraet optage flere detaljer. Dette kan både være en god ting og en dårlig ting. Visse billeder kan vises sløret, hvis lukkertiden er for langsom. Men for nogle fag, kan dette rent faktisk arbejder. For eksempel, hvis du tager et billede af et vandfald så det ville fungere, hvis lukkerhastigheden er langsom, da du vil være i stand til at spore strømmen af vandet. Du kan også ændre blænden eller størrelsen af åbningen af kameraet. En større åbning betyder mere lys kommer i. Men i nogle tilfælde fungerer en mindre blænde, når du ønsker at fange solens stråler, for eksempel. Siden åbningen er lille, vil du være i stand til at spore, hvordan solens stråler sive ind til hullet og dermed have et billede med de lodrette stråler af sollys.

Uanset tilstand, du vælger, er der massevis af måder at nyde dine billeder taget af din Polaroid-kamera.