E2a

Hvordan man får et kørekort til at køre din knallert

Find ud af, hvilken type licens du har brug for at køre din scooter

Knallerter er små, billige scootere, der er fantastisk til at komme rundt i byen. De er også billigere at vedligeholde, forsikre og registrere end motorcykler, deres større kolleger. Tag et øjeblik til at lære om, hvordan man får en licens til at drive dit nye legetøj:

 1. Hvad er en knallert? Tidlige knallerter var cykler med begge pedaler og små motorer. Gennem årene har de udviklet sig, kaste deres pedaler og blive mere som små scootere. Der er ikke en god national definition for, hvad en knallert er - i stedet, hver stat har myndighed til at oprette definitionen. Nogle stater definere det som en tohjulet køretøj med en automatisk gearkasse og mindre end 1,5 hestekræfter, mens andre stater tillader køretøjer op til 2 hestekræfter. Et par stater som Alabama, ikke anerkender knallerter på alle - de betragtes som motorcykler og kræver motorcykelkørekort og sikkerhed gear.

  Hvis din cyklus opfylder følgende betingelser, er det nok en knallert:

  • To hjul
  • Mindre end 50 CCs
  • Tophastigheden er mindre end 30 km / h
  • Automatisk transmission
 2. Hvordan du får en licens virkelig afhænger af, hvordan din tilstand definerer "knallerter." Stater synes at være temmelig delte om hvordan at klassificere denne type køretøj, og hvordan at licensere sine chauffører. Hvis du vil vide, hvordan din tilstand definerer en knallert, tage et kig på Moped2.org . Det er spækket med nyttige oplysninger om de love om knallerter i hver stat.
  Hvordan man får et kørekort til at køre din knallert. Hvordan du får en licens virkelig afhænger af, hvordan din tilstand definerer "knallerter.".
  Hvordan man får et kørekort til at køre din knallert. Hvordan du får en licens virkelig afhænger af, hvordan din tilstand definerer "knallerter.".

  En anden måde at lære din statens klassifikationer er at tjekke med din lokale afdeling af motorkøretøjer. Uanset din tilstand klassificering, er du forpligtet til at følge alle de samme færdselsregler som ved drift af en bil.

 3. Hvis din tilstand definerer knallerter som motorcykler: Du bliver nødt til at få en motorcykel licens til lovligt at betjene køretøjet. Dette krav betyder, at du sandsynligvis bliver nødt til at tage en teoriprøve samt en vej test, lige som hvis du var kørsel nogen anden type motorcykel .
 4. Hvis din tilstand klassificerer knallerter separat fra biler og motorcykler: Når dette er tilfældet, er knallerter anses for at være mere ligesom cykler end motorcykler, og de er fritaget fra en stor del af de regler, der påvirker motorcykler.
  • Hvis du har et kørekort, har du lov til at køre knallert.
  • Hvis du ikke har et kørekort, vil du blive bedt om at passere både vision og road færdigheder tests. Bevis for forsikring er også påkrævet i mange stater.