E2a

Hvordan man får et kørekort

Kom et kørekort er ikke kun for kørslen. Kørekort er også nyttige som state-udstedt identifikation at få dig forbi gaten i lufthavne, identificere dig selv for arbejdspladser eller endda indkassere en check.

Hver stat gør sine egne regler om kørekort

Hver stat gør sine egne regler om kørekort. For at bestemme de specifikke krav i din tilstand, så prøv denne fremragende online guide fra driversed.com . Vælg din tilstand for at lære om sine licenskrav. En anden nyttig hjemmeside, dmv.org , er spækket med nyttige oplysninger om alle 50 stater.

Hvordan man får et kørekort. Gå online eller besøge din lokale statslige licenser kontor (dette er normalt den samme som den afdeling af motorkøretøjer) for at få en kørselshåndbog.
Hvordan man får et kørekort. Gå online eller besøge din lokale statslige licenser kontor (dette er normalt den samme som den afdeling af motorkøretøjer) for at få en kørselshåndbog.

Hvis dit kørekort er blevet suspenderet eller tilbagekaldt, vil du ikke være i stand til at få et kørekort i en tilstand, indtil den angivne suspensionsperioden udløber.

Hvis du forsøger at få et kørekort, her er nogle retningslinjer og et par ting at forvente.

 1. Gå online eller besøge din lokale statslige licenser kontor (dette er normalt den samme som den afdeling af motorkøretøjer) for at få en kørselshåndbog. De fleste stater har en kopi af den manuelle online i. Pdf-format. Føreren manual beskriver alle de love og teknikker, som du skal forstå, før du begynder at køre. Her er et par emner, som du kan forvente at se i en kørselshåndbog:
  • Sådan læser vejskilte
  • Defensiv kørsel
  • Alkohol og narkotika love
  • Gennemskæringer
  • Fodgængere
  • Passing
  • Drejning
  • Parkering
  • Særlige køre situationer som sne, is og vindebroer
  • Motorcykler
 2. Tag dig tid til at studere materialet derhjemme. Når du har styr på det materiale, vende tilbage til afdelingen af motorkøretøjer til at tage den skriftlige prøve. Den "skriftlige test" kan meget vel være på en computer. Under alle omstændigheder vil formatet være multiple choice. Testen kan indeholde billeder af kørsel situationer med relaterede spørgsmål spørger dig hvad du skal gøre. Hvis du har studeret din kørselshåndbog, vil testen være forholdsvis let.
 3. Når du passerer den skriftlige prøve, vil du få en førers tilladelse, indtil en kort øjenundersøgelse. På dette punkt, vil du have mulighed for at køre, når en ansvarlig voksen er i passagersædet. Det er rigtigt - det kunne være dine forældre!
 4. Du ønsker måske at overveje at tilmelde dig en chauffør uddannelse kursus, som kan findes gennem din lokale high school, teknisk skole eller endda via private virksomheder i de gule sider. Nogle stater endda kræve unge bilister til at gå gennem førerens uddannelse før de tillader dem at få deres fulde licens. Du bliver nødt til at tjekke reglerne for din tilstand.
 5. Til din første gang kørsel, kan du ønsker at starte i en øde parkeringsplads. I det mindste, skal du vælge en vej med lidt trafik. Tage lidt tid at blive fortrolig med alle kontrollerne i bilen. Hvis du er ved at lære at køre en bil med en manuel transmission, lære at anvende koblingen før kørsel på offentlige veje.
  Hver stat gør sine egne regler om kørekort. Tag dig tid til at studere materialet derhjemme.
  Hver stat gør sine egne regler om kørekort. Tag dig tid til at studere materialet derhjemme.

  Når du har styr på alle de grundlæggende krav til kørsel, kan det være tid til at tage den vej test. Vend tilbage til Institut for Motorkøretøjer til denne test. Din tilstand kan kræve yngre bilister at have logget et bestemt antal timer med en forælder. Du kan også blive bedt om at have din tilladelse til en vis periode, normalt omkring et år. Før din testadministrator kommer ind i bilen, vil hun sikkert gerne bekræfte, at din bil opfylder alle lovmæssige krav. Alle systemer skal fungere korrekt, og du bliver nødt til at vise dokumentation for forsikring og en aktuel registrering.

 6. Hvis du sender din vej test, vil du få dit kørekort. Gebyrer for licenser varierer fra stat til stat, men det er et beskedent gebyr - under 10€ i de fleste stater.