E2a

Hvordan man får en kommerciel kørekort

Trucks er livsnerven i handelen inden for lande og kontinenter

Trucks er livsnerven i handelen inden for lande og kontinenter. Når container varevogne har forladt de skibe, der færgen dem på tværs af oceaner for handel, er det op til de lastbilchauffører til at bære den dyrebare last til deres respektive destinationer. Da en masse penge er på spil, er mennesker, der ønsker at komme ind i arbejdsstyrken som chauffør for disse lastbilkørsel virksomheder forpligtet til at have en speciel type licens. Kommercielle kørekort, for folk, der kører for et levende.

Hvordan man får en kommerciel kørekort. Grundlæggende viden om lastbiler og trailere.
Hvordan man får en kommerciel kørekort. Grundlæggende viden om lastbiler og trailere.

Generelt er det nødvendigt, at ansøgerne til kommerciel kørekort er myndig (mindst 21 år) og har en omfattende fysisk eksamen, der omfatter laboratorieundersøgelser, såsom dopingtest. Aspiranter skal også have en gyldig licens udstedt af den samme stat eller land, som han eller hun ønsker at anvende i.

Licensen har mandat ved lov, fordi disse lastbiler er store køretøjer end kan forårsage en masse skader hvis de ikke håndteres af en dygtig professionel. De skridt til at gøre karakteren for den kommercielle kørekort er helt ligetil og er ganske svarer til, hvordan en ikke-professionel ville få en licens.

  • Grundlæggende viden om lastbiler og trailere. Step man ville bestå af generel viden test, der ville vurdere en persons kendskab til den viden er nødvendig for at være en god chauffør. Indholdet og dækning af eksamen vil være markant anderledes er dog, som lastbiler og lignende køretøjer, er af en helt anden race fra den sædvanlige bil. Bortset fra at forstå, hvordan motoren fungerer, og bevise, at du kan gøre nødvendige reparationer bør ske noget, er der også andre dele af køretøjet, der er unikke for dette mærke. Viden om luft pauser for eksempel kan være en del af egnethedsprøven.
    Trucks er livsnerven i handelen inden for lande og kontinenter. Nødsituationer.
    Trucks er livsnerven i handelen inden for lande og kontinenter. Nødsituationer.

    Vognen har også mange dele, som ikke er til stede i en almindelig bil. Vide, hvordan den last skal fastgøres på trailer eller leje af en lastbil, samt at sikre, at alle de andre dele af lastbilen er i tip top form er meget vigtig.

  • Nødsituationer. Som en lastbilchauffør, ville du også være klar over, hvordan man kan løse nødsituationer, der kan opstå som følge af kørsel sådan et stort køretøj. Dette omfatter at kende de protokoller vedrørende farlige stoffer og gør en korrekt og hensigtsmæssig metode til at alarmere folk om hændelsen.
  • Skriftlig eksamen. Studere er nøglen til denne del af certificeringen. Prøv at huske hvilke studievaner arbejdede for dig tilbage i high school og college. Chancerne er, vil de stadig arbejde for dig for denne særlige opgave. Der er også masser af online mock test, som du kan bruge til praksis. Hvis du føler, at du ikke scorede godt, fokus på dine problemområder og tage en anden praksis test.
  • Praktisk prøve. Når du har bestået den skriftlige del af prøven, vil du blive bedt om at lave en vej test. Det er her, du vil vise, at du kan sætte til handling hvad du har i dit hoved. Denne praktiske færdigheder test omfatter tre dele: pre-trip inspektion, selve køretøjet håndtering og kørsel langs offentlige veje. Når du har gjort disse tilfredsstillende, vil du få dig velfortjent kommerciel kørekort.

Da kommerciel kørsel er normalt en speciel færdighed, kan du forvente at være i efterspørgslen, især hvis shipping forretningen blomstrer. Vær sikker på at køre sikkert og altid være høflig på vejen.