E2a

Hvordan laver trælegetøj

Trælegetøj kan være sjovt at lave, og sjovt for kreativ leg

Trælegetøj kan være sjovt at lave, og sjovt for kreativ leg. Den anvendte træ kan være billige, eller endda gratis, eller kan være eksotisk og dyrt. Der er en hel del mønstre i eksistens for at gøre trælegetøj, der kan opnås ved en træbearbejdning butik, og der er finish til det træ, der er ikke-giftige, når de er tørre.

Det træ top legetøj Hvis du har en drejebænk

Hvordan laver trælegetøj. Det træ top legetøj.
Hvordan laver trælegetøj. Det træ top legetøj.

Det træ top legetøj Hvis du har en drejebænk, kan du lave en meget flot træ top med glatte og endda sider. Da jeg først begyndte at lave træ toppe, var jeg ved hjælp af en håndholdt bajonetsav og skære langs en linje trukket med et kompas. Det betød, at mine første toppe ikke altid var engang, men med lidt øvelse, kan du komme helt tæt, og lave en top, der ville spinde i flere minutter.

  1. Tegn den kreds, og skåret ud til den runde disk af træ. Hvis du har en lettere måde at gøre det på end med en sabel sav og et kompas, brug hvad gør det nemmere. Jeg købte en hulsav, der var tre inches (76mm) i diameter og med at jeg kunne lave en perfekt rund skive med et centreret hul. Det eneste problem var, at hullet var bredden af pilotbor i midten af hullet så, og hvis det pilotbor var lille, så var hullet, så det kan være nødvendigt at blive udvidet. For udvidelse, fandt jeg, at standard all-purpose bits arbejdet bedre end specialiserede træ borekroneparret, fordi de havde et midtpunkt, og koniske ned, så de ville næsten finde centrum af et hul i et stykke træ af sig selv. Et alternativ til dette ville være at købe en forskåret traeskive som er tilgængelige fra sådanne virksomheder som Cherry Tree Toys.
  2. Skær en dyvel til aksen af top omkring fire inches (100mm) eller så lang. Glat og afrunde enderne. Få et nyt snørebånd med enden beskyttere stadig på, og måle tykkelsen af enden.
  3. Bore et hul i tappen, der vil lade enden af snørebånd gå let. Dette hul bør være omkring en fjerdedel af vejen ned fra toppen af dyvel.
  4. Skær en ring med et håndtag på siden, så det ser lidt ligesom formen af et forstørrelsesglas, og bore et hul gennem centrum på halvfems grader til det store hul, så dyvel vil glide ind og ud af det nemt.
  5. Skub forsigtigt disken ind på dyvel, og sørg for ikke at fremhæve det urimeligt, især på snørebånd hul.
  6. Lim disken til dyvel omkring korte (nederst) side af disken.
  7. Midlertidigt skub den ind i håndtaget for at se, hvordan det vil passe sammen.
  8. Put en god legetøj finish på den. Jeg anbefaler Behlen s slagter blok og legetøj finish, fordi det er nemt at anvende og ikke giftige, når tørre.

Du kan derefter lade det sidde natten over for at tillade finish til tørre, og du kan derefter lade det blive spillet med, eller lege med det selv.

At dreje toppen

Trælegetøj kan være sjovt at lave, og sjovt for kreativ leg. Tegn den kreds, og skåret ud til den runde disk af træ.
Trælegetøj kan være sjovt at lave, og sjovt for kreativ leg. Tegn den kreds, og skåret ud til den runde disk af træ.

At dreje toppen, du sætter det gennem de små huller i håndtaget, og derefter sætte snørebånd gennem hullet. Du kan derefter dreje toppen, indtil næsten al shoestring er balled op omkring det, og holde i håndtaget, man hurtigt trække snørebånd ud. Dette bevirker, at toppen til at spinde og slippe ud af ringen, og begynde spinning hen over gulvet.

Wooden køretøj legetøj Simple legetøjsbiler og lastbiler er let at lave, og snittede hjul er nemme at finde i træbearbejdning butikker. Simple biler og lastbiler er nemme at lave med en jig sav eller bajonetsav. Ikke mange detaljer er nødvendig for dem at være let anerkendt som legetøjsbiler. Et barns fantasi kan gøre op for manglende detaljer, og er nok bedre for barnet alligevel. Bare vær sikker på, at barnet er gammelt nok, at han ikke automatisk sætte enhver ny uidentificeret element i munden.

Andre trælegetøj Der er mange andre trælegetøj, der kan gøres, men disse er blot et udsnit af de simpleste dem til at gøre. Der er en række bøger om emnet på træ butikker eller Tømmerpladserne, der kan være til hjælp.

Jeg har været at fremstille og sælge trælegetøj i løbet af de sidste fyrre år.