E2a

Hvordan laver optrækkelige jærv kløer

Wolverine er formentlig alles favorit X-Men karakter på grund af hans antihelt attitude og kølige mutant beføjelser. Se nogen klædt som denne tegneserier tegn ved Halloween kostume parter eller sci-fi og tegneserier konventioner ville sandsynligvis ikke være så overraskende for andre fans. Men hvad der virkelig kan gøre et indtryk er, hvis kostumet var udstyret med real-udseende optrækkelige Wolverine kløer.

Hvordan laver optrækkelige jærv kløer.
Hvordan laver optrækkelige jærv kløer.

1.. Fremstilling kløerne fra aluminiumsplader.

Den faktiske længde af kløerne vil afhænge af længden af din underarm. En aluminium flad stang med 1 "x 1/8" dimensioner ville give den rigtige tykkelse. Trække den faktiske udformning af kløer på papir, der skal spores ude på aluminiumsplade. Du kan designe den ved hjælp grafik software og printe det ud til at være mere præcis. Når kløer er blevet sporet ude på aluminiumsplade, kan du skære det ud ved hjælp af en båndsav, og udjævne ru kanter med en båndpudser. For at give et 'Adamantium' finish, kan du køre hver klo på en stålbørste hjulet.

2.. Lav et udtrækkeligt boliger.

Kugleleje numre som dem, der findes i en glidende tastatur bakke ville være perfekt til dette. Du bliver nødt til 6 spor, én for hver klo. Forkort skyderen på hvert spor, så det tillægger kun den korte ende af kloen. Fastgør skyder og klo sammen med en bolt. Du kan være nødt til at bore matchende huller i hver. Fashion tre spor sammen til et udtrækkeligt boliger sat til én hånd. Brug lange bolte, skiver og møtrikker til rummet dem fra hinanden hensigtsmæssigt og at vedhæfte dem sikkert med hinanden. Igen kan det være nødvendigt at bore matchende huller i hver tracker. Sæt skruerne på indersiden nederste kant ved hver ende af hver tracker. Disse vil fungere som propper, så kløer og slidere ikke flyve ud og uheld skade nogen.

Hvordan laver optrækkelige jærv kløer.
Hvordan laver optrækkelige jærv kløer.

3.. Sy optrækkelige huset til en klud sele.

Brug et stof tyk nok, at det ikke vil rippe fra huset vægt. Skær klud i en sådan form, at når det dækker din underarm det vil passe stramt. Sæt snap knapper på kanterne for at lukke det over din underarm. Bor små huller på hver side af huset, hvor du kan køre sytråd. Nylonstrenge af en passende gauge ville være stærk nok til at fastgøre huset til seletøjet.

Denne sele kan bæres til at forbedre en Wolverine kostume. Bare sørg for, at der er placeret rigtigt huller i handskerne, hvor kløer ville komme ud.