E2a

Hvordan laver mosaik potter

Mosaik potter er Darling at se i din have

Mosaik potter er Darling at se i din have, sol værelse eller endda i din stue. Det gør god brug af stort set ethvert skrot af glas eller fliser, som du kan finde gemt i papirkurven placeringer eller garager eller dit eget hjem. Realiseringen af et mosaik pot er egentlig ikke svært at gøre. Selv hvis du køber nogle af de materialer, den investering, du lægger i det er det værd. Du kan sælge disse mosaik potter til haven entusiaster eller endda dem, der elsker håndværk. Her er hvordan du kan lave din egen mosaik pot:

Hvordan laver mosaik potter. Brudte plader eller glas.
Hvordan laver mosaik potter. Brudte plader eller glas.

1.. Køb en terracotta pot i en lokal fabrik butik eller en lokal plante leverancer butik. Du kan vælge enhver størrelse. Husk, at jo større din pot, jo flere materialer, du bliver nødt til at gøre mosaik pot. Der er en masse forskellige former af potten, men dybest set de er afrundede. Undersøg pot for brud eller revner. Få puljen med den blødeste mulige overflade.

2.. Saml dine materialer. Husk, at nogle af dine materialer til mosaikken ikke behøver at blive købt i et håndværk butik. De kan købes også i en bygherre levering butik. Nogle af de materialer, du får brug for, kan findes i din egen baghave. Her er listen over materialer til mosaikken du vil være brug:

  • Mosaikfliser. Det er de små tomme for tomme fliser, der ofte bruges som en accent til et hjem. Disse mosaik fliser bruges i badeværelser.
  • Småsten. Du kan købe småsten fra en håndværk butik eller du kan blot vælge nogle fra din værftet. Vær sikker på at vaske småsten og lad det tørre, før du fortsætter med dit arbejde.
  • Små skaller. Hvis tankene ikke er let tilgængelige i dit område, kan du købe dem i håndværk butikker. Dette materiale kan være frivillig, hvis du har nogen ressource for det.
  • Brudte plader eller glas. Du kan bruge skår af plader eller glas til din mosaik pot. Vælg dem med lyse farver eller interessante mønstre. Farverne på plader eller glas ville tilføje til design, som du vil gøre.

3.. Vær sikker på at bære beskyttelsesbriller, før du starter dit arbejde. Goggles vil beskytte dine øjne fra at blive såret ved et uheld flyvende vragrester.

4.. Hvis du har købt mosaikfliser fra et håndværk butik, er de normalt pakket i en plastbeholder. Smadre dem forsigtigt med en hammer, mens de stadig inde i pakken. Dette vil forhindre små stykker eller fragmenter fra at flyve til din retning. Når du åbner mosaik fliser pakken bliver fliserne pænt smadret i bittesmå stykker. Du kan også bruge en tang til at skære fliserne i halve former.

Mosaik potter er Darling at se i din have. Når du får den procedure gnidningsløst.
Mosaik potter er Darling at se i din have. Når du får den procedure gnidningsløst.

5.. Tegn dit design først på potten med en blød blyant som en vejledning. Sæt lim på din pot. Brug en spatel til at udjævne lim ud på ét område først. Stik dine bittesmå stykker af fliser, småsten og glasskår på puljen for at dit ønskede design. Gentag dette trin, indtil hele omkredsen af potten er dækket. Lad det tørre i et par minutter.

6.. Få nogle fuger og med en spatel, det spredt over fliserne. Vær sikker på, at fliserne er på plads, og er tørre, før sprede injektionsmørtel. Fortsæt sprede injektionsmørtel indtil alle brikkerne er dækket med det, især mellem revner. Lad injektionsmørtel tørre i 20 minutter.

7.. Få nogle vand og en svamp. Når injektionsmørtel er helt tør, afvaskes fliserne med vand. Vær forsigtig med ikke at gnide fliserne for hårdt.

Når du får den procedure gnidningsløst

Når du får den procedure gnidningsløst, kan du eksperimentere med andre materialer som brudte stykker af plast smykker eller stykker af badeværelse fliser. Du kan skitsere dine ideer på papir først, før du fortsætter ind layoute designet på potten. På denne måde kan skabe en masse designs til din mosaik pot. Udforsk din kreativitet.