E2a

Hvordan laver fajance keramik

Der er intet almindeligt omkring fajance keramik, bortset fra at det er lavet af almindelig ler. Denne smukke form for kunst og kunsthåndværk først fik sin debut i en udgravning af en stenalder stamme i eksotiske Çatalhüyük på den anatolske regionen i Tyrkiet.

På tidspunktet for sin opdagelse, var fajance rå og blød, men det har gjort stormskridt i det 20. århundrede og er nu kommercielt, varme-proofed, kulde-proofed, og en regelmæssig stativet på middagsbordet, i køkkenet, og i kulturelle mad festlighederne.

Fajance keramik er et projekt, at nogen gerne ville få hans eller hendes hænder beskidte efter. Det er rodet, sexet, og spændende. Bare se på den film, Ghost, og blive mindet om en af de mest romantiske scener mellem Demi Moore og Patrick Swayze, mens hun var støbning våde ler mellem hendes fingre. Denne scene blev gjort mindeværdige grund af tilstedeværelsen af ler.

Så, invitere dine venner til en intim keramik gør komsammen. Du vil helt sikkert have noget at fnise om senere, når du får at forme dit ler.

Du skal bruge følgende:

Hvordan laver fajance keramik. Red ler fra din lokale hardware eller keramik butik.
Hvordan laver fajance keramik. Red ler fra din lokale hardware eller keramik butik.
 • Cover-alls eller et forklæde
 • Kniv
 • Vand
 • Red ler fra din lokale hardware eller keramik butik. Bare sørg for at informere butikken degnen, hvad du bruger det til. Denne type ler er den mest ideelle materiale til lertøj keramik.
 • Keramik hjul
 • Transparent bly eller tin-lakerede glasur
 • Blød børste til at anvende glasur

Indstil din cd eller iPod til den officielle soundtrack af Ghost, og du og dine venner er alle indstillet til at begynde:

Aircondition, Molding og Shaping:

 1. Betingelse dit ler, som du ville Pizza dej. Tag din ler. Ælt og kaste det på en jævn glat overflade. Gør dette flere gange, indtil det er blødt at røre ved.
 2. Det er normalt at se luftbobler vises på leret under æltning og kastede rutine. Du kan zappe dette nemt med en skive en kniv ned i midten og på siderne, hvor du se synlige luftbobler.
 3. Nu, at din ler ordentligt er betinget, er det tid til at få dine hænder våde som din ler er ekstremt modtagelige for tørring meget let, når de udsættes for luft.
 4. Gå til din keramik hjul og fugte hele tingest klargøring det for din ler. Vand vil gøre leret bliver siddende på plads og samtidig være støbt på keramik hjulet.
 5. Nu tager din conditioned ler og placere den på midten af keramik hjulet. Gør din keramik hjul til sit laveste kontrol, så den spinder langsomt.
 6. Begynd at forme leret med én hånd til støbning mundingen af ler og den anden støtte midterdelen eller "hip" af ler. Husk at fugte dine hænder, mens i processen med støbning og formning.
 7. Når du kan se leret tage form, flytte begge hænder ned til bunden derefter langsomt op til at forme sin højde.
 8. Når du har nået den ønskede højde, kan du gentage "forme"-processen på munden og på hoften.
 9. Du vil se, at du er færdig, når du se formen holder op uden indblanding eller støtte fra dine hænder.
 10. Drej keramik hjulet.

Ruder:

Betingelse dit ler, som du ville Pizza dej.
Betingelse dit ler, som du ville Pizza dej.
 1. Da det er lavet af ler, som er porøs, din færdige fajance keramik skal glaseres at forsegle det ordentligt og forhindre det utæt.
 2. Tag din transparent bly eller tin-lakerede glasur. Dyp en pensel og start-ruder dit færdige fajance dækker den tykt på alle sider.
 3. Lad det tørre.

Du og dine venner vil helt sikkert blive charmeret hos din fajance keramik s hjemlig appel.