E2a

Hvordan laver bordbomber

Parterne altid indeholde forskellige elementer

Parterne altid indeholde forskellige elementer. For børn disse generelt omfatter balloner, lejlighedsvis en klovn, og absolut part favoriserer! Men ønsker du ikke at bruge noget for kliché, da det ikke kan fange dine gæster opmærksomhed. Du kunne uddele små nipsgenstande, eller måske endda bare have en kurv af slik, men vil du virkelig ønsker at efterligne handlinger din lokale fastfood fælles? Heldigvis er der en sjov, nem, og bedst af alt lavbudget metode til at skabe en fremragende fest favor! Hvorfor skal æresgæst være den eneste lov til at åbne gaver til en fest? Du kan bringe glæde i atmosfæren, og gøre alle føler velkommen med disse dejlige bordbomber! I seks nemme trin, kan du oprette fantastiske, farverige og nemme bordbomber, der vil have gæster, eller de forældre, spørger, hvad fest butik, du afhentet din dekorationer fra. Alt du skal gøre er at smile, og fortælle dem, at det er din hemmelighed!

Materialer

Hvordan laver bordbomber. Parterne altid indeholde forskellige elementer.
Hvordan laver bordbomber. Parterne altid indeholde forskellige elementer.
  • Paprør (toilet papir ruller er optimalt)
  • Tissue Paper
  • Ribbon
  • Tape
  • Candy / Godbidder

Trin 1

Klip et kvadrat af silkepapir (ca. 12 "X12"), og placer et paprør på en af kanterne af papiret, med omkring 3 inches af silkepapir på begge sider.

Trin 2

Tape paprør til silkepapir firkant på hver side, så det holder fast, og rul røret i silkepapir, hele vejen til den bitre ende af pladsen.

Trin 3

Nu, at du har den ene ende fastgjort. Når du har udfyldt de første fem trin.
Nu, at du har den ene ende fastgjort. Når du har udfyldt de første fem trin.

Brug to stykker tape, vedhæfte taber kant af papiret til glasset. Husk, bør der stadig være omkring 3 inches af papir på hver side af røret.

Trin 4

Gribe kanterne af overskydende væv papir på den ene side og dreje indtil det ligner plastik indpakning af en hård slik. Klip et stykke bånd (ca. 6 ") og bruge den til at binde herpå forsvarligt.

Trin 5

Nu, at du har den ene ende fastgjort

Nu, at du har den ene ende fastgjort, kan du udfylde din dejlige fest popper med hvad du har valgt. Candy fungerer godt for børn, såvel som plast nipsgenstande. Men vær forsigtig, de er ikke for lille, da barnet let kan blive kvalt på dem.

Trin 6

Når du har udfyldt de første fem trin

Når du har udfyldt de første fem trin, alt der er tilbage er at sikre den resterende ende af røret, og gentag processen! For yderligere krydderi til disse sjove part favoriserer, koordinere farve silkepapir og bånd til resten af din fest dekorationer. Du kan også købe nogle letvægts indpakningspapir at give rørene et andet lag af farve. Eksperimenter med forskellige ideer, indtil du har den perfekte Popper, og du er på vej til et rum fuld af jublende gæster!