E2a

Hvordan kan man lave en kortfilm

Hvis du beslutter dig for at blive en filmproducent

Hvis du beslutter dig for at blive en filmproducent, vil dit job omfatte de logistiske og pragmatiske aspekter af filmen beslutningsproces. Dit alter ego er instruktøren, der til gengæld udfører og administrerer den kreative side. Selv om en kort film er et meget mindre projekt, betyder det ikke nødvendigvis, dit job bliver nemmere. Faktisk vil du nødt til at være mere hands-on som kortfilm ofte er uafhængigt produceret. Det betyder, at projektet er på et relativt lille budget og ikke har nogen business support fra større kommercielle filmstudier eller virksomheder. Det følgende er en generel proces skitse til fremstilling af en kort film.

Hvordan kan man lave en kortfilm. Nedbryde produktionskrav.
Hvordan kan man lave en kortfilm. Nedbryde produktionskrav.
  1. Nedbryde produktionskrav. Et filmprojekt starter altid med et komplet script. Du og direktøren, der allerede burde være ombord i denne indledende fase, arbejde ud produktions krav baseret på manuskriptet. Nogle af de mere generelle ting der skal overvejes, er: de medvirkende, hvilke typer og antal af udstyr, produktion besætning og placering til at filme. Praktiske problemer såsom kompensation for skuespillere og filmhold, transport, bør fødevarer, tilladelser til steder, og filmredigering studios også tages i betragtning. Direktøren med sin mere specialiseret viden om de faktiske filme processen hjælper dig til en mere komplet og detaljeret billede af produktionskrav.
  2. Sikker finansielle ressourcer. Når du allerede ved, hvad du har brug for, er det lettere at finde ud af omkostningerne og komme op med et mål beløb. Størrelsen af budgettet væsentligt afhænger af produktionskrav. Du behøver ikke nødvendigvis at finansiere projektet ud af din egen lomme (selv om dette undertiden kan være tilfældet for producenter af uafhængige kortfilm). Du kan altid kigge efter andre finansieringskilder ved at fremlægge et forslag i den kommende film til potentielle investorer. Sådanne investorer kunne være nogen fra venner og familie til finansielle institutioner eller andre organisationer.
  3. Indstil produktion tidsplan. Med finansieringen sikker og budgettet klart defineret, er det nu tid til at indstille tidsplanen. Dette er den "masterplan", den organiserede sæt af opgaver, der skal gennemføres for at nå målstregen. Fra de forberedende etaper, til den faktiske optagelserne hele vejen til post-produktion, er det dit ansvar at holde produktionen bevæger sig på tidsplanen. Når opgaver tager for lang tid og tidsfrister ikke overholdes, udgifter gå op.
  4. Saml stemmer, besætning og udstyr. Manpower og udstyr skal være klar før selve optagelserne kan begynde. Denne fase indebærer auditions for støbt medlemmer, rekruttering af produktionen besætning og leje det nødvendige udstyr. Filme udstyr kan være en meget bekostelig investering. Det er grunden til uafhængige kortfilm er udstyret ofte bare lejes. Den ene ting, du virkelig nødt til at købe, er selve filmen eller hvad optagemedie, du har brug for, hvis du beslutter at gå digital.
  5. Administrer logistikken under produktion og post-produktion. Når selve optagelserne begynder, instruktøren tager over og du spiller en mindre central rolle. Men du stadig nødt til at være der for at sikre og koordinere logistisk støtte. Dette kunne indebære en mulig række ting som transport, kost og logi eller fremstillingsprocesser rekvisitter. Når optagelserne er slut, den proces skifter til post-produktion. Dette omfatter primært redigere shots og vævning dem sammen til en endelig version af filmen. Igen instruktøren (og / eller film editor, hvis du har lejet en) har hjulet, men du er nødt til at sørge for at han har en redigering atelier med det rigtige udstyr til at arbejde i.

Alle gennem ud, udfører producenten en balancegang

Alle gennem ud, udfører producenten en balancegang. Han sørger for, at udgifter ikke stige, men kvaliteten af det endelige produkt er ikke stærkt kompromitteret. Når filmen er klar til udgivelse, du igen tage center fase som du nu nødt til at fokusere på at markedsføre filmen.