E2a

Hvordan finder vinkler ved hjælp af en vinkelmåler

17. århundrede sejlere er blevet krediteret eller anerkendt som initiativtagerne til stadigt uundværlig vinkelmåler. Der var et presserende behov for dem at plotte eller kortlægge deres nautiske kurser ved hjælp af deres kort. Deres design var grundlæggende. De gjorde noget, der var halvt cirkulære. Yderkanten eller buede afsnit af den halvcirkulære materiale havde en bue. At arc indeholdt præcise grad aftegninger. De anbringes lige kant af den halve cirkulært stykke i overensstemmelse med de specifikke linjer, de ønskede at måle. Og derefter henviste de til det antal grader identificeret ved den anden linje, hvor lysbuen krydses.

Den oprindelige vinkelmåler er nært beslægtet med den foreliggende vinkelmåler

Den oprindelige vinkelmåler er nært beslægtet med den foreliggende vinkelmåler. Ligesom den oprindelige hensigt, er det stadig bliver brugt som en måleindretning. Men ikke, er brugen af vinkelmåler blive introduceret til børn tidligt i deres elementære eller midten skoletrin. Brugen af vinkelmåler er nu fokuseret på at kende størrelsen af en vinkel og er vigtig i undervisningen store lektioner i matematik, og det er ikke længere begrænset til at bestemme nautiske hak.

Her er to detaljerede sæt instruktioner om, hvordan du effektivt kan finde vinkler ved hjælp af en vinkelmåler:

Hvordan finder vinkler ved hjælp af en vinkelmåler. Bliv fortrolig med den typiske vinkelmåler.
Hvordan finder vinkler ved hjælp af en vinkelmåler. Bliv fortrolig med den typiske vinkelmåler.

1.. Bliv fortrolig med den typiske vinkelmåler. Den mest almindelige vinkelmåler er en halvcirkel form. Men det er også fås i forskellige former og størrelser. Da vinkelmåler er indstillet på at måle vinkler, det har præcise markeringer mellem 0 og 180 grader. Da det generelt er formet i halvcirkel, betyder det, at en komplet cirkel har 360 grader. Du kan også benytte sig af en vinkelmåler, der har en dobbelt målestok. Det giver dig mulighed for at måle vinklerne bekvemt, uanset om din kreds åbner til venstre eller til højre. Generelt kan en pålidelig vinkelmåler hjælpe med at bestemme den nøjagtige vinkel mellem to linjer, der krydser hinanden.

2.. Brug vinkelmåler korrekt. Start med at placere sin oprindelse på den vinkel, du ønsker at måle. Finde sin Isse og fastgør den der.

Oprindelsen ofte markeret

Oprindelsen ofte markeret. Det har enten et kryds eller en meget lille hul. Hvis det er halvcirkel eller rektangulære, kan man let se markeringen på bunden af vinkelmåler. Hvis det er fuld cirkel eller en firkant, spot det bare i midten.

I mellemtiden

Den oprindelige vinkelmåler er nært beslægtet med den foreliggende vinkelmåler. Brug vinkelmåler korrekt.
Den oprindelige vinkelmåler er nært beslægtet med den foreliggende vinkelmåler. Brug vinkelmåler korrekt.

I mellemtiden, vertex er en fælles betegnelse i din geometri og trigonometri klasser. Det refererer til det faktiske tal er dannet af de to stråler, der deler eller skærer hinanden. Det er i det væsentlige, en fælles endepunkt.

Hvis alt er sat

Hvis alt er indstillet, holder tilpasse baseline din vinkelmåler med en af de to linjer, du ønsker at måle. Igen, bare blive på vertex oprindelse. Derefter kan du tjekke, hvor baseline fører dig. Det er forbundet til 0 grader mærket og det er angivet på din vinkelmåler. Efter dette, kan du forberede at notere det nummer, hvor den anden linje krydser. Du har behørigt mærket vinklerne.

Bemærk, at læse en dual-skala vinkelmåler kan forvirre dig en smule

Bemærk, at læse en dual-skala vinkelmåler kan forvirre dig lidt. Det har to skalaer: indre og ydre. Den inderste skala beder dig om at måle fra venstre mod højre. På den anden side kan den yderste skala til fra højre til venstre.